Show TV Topul faptelor bune

Vrei să câștigi 100 de euro? – Ediția 13.10.2018

Cornelia Ghișoi deține acest titlu, unic în sud-estul Europei, oferit de Asociația Mondială a Bucătarilor și Cofetarilor: lady-chef.

A gătit pentru 1.600 de parlamentari din Consiliul Europei (la Promenada Bucătarilor Europeni), alături de alți bucătari renumiți, iar preparatele românești au fost foarte apreciate.

Din 2011, părintele Florin Danu şi-a făcut un scop din a-i ajuta pe cei nevoiaşi din parohia sa

Satul Lada, din comuna Tătăreştii de Jos, judeţul Teleorman.

Este tată și fiu pentru peste 80 de copii și 30 de bătrâni.

Zilnic, le oferă câte o masă caldă, iar elevii sunt în primiți tot în fiecare zi în centrul social construit de el în curtea bisericii unde slujește, pentru teme și meditații.

Liliana Petrișor este cea mai titrată jucătoare de biliard a Romaniei. Deține 42 de medalii, majoritatea de aur, cupe peste cupe. A fost campioana nationala absoluta timp de 10 ani. A predat biliard si copiilor.

Destinul i-a fost dramatic. A încercat să se sinucidă. A supraviețuit, însă a rămas cu un handicap locomotor. A ajuns om al străzii. A dobândit o boală incurabilă, dar și un TBC agresiv de care s-a tratat.

Are o viață nouă acum si speră să redevină campioană.

Andrei Dobrin ia contact cu lumea modei în vara anului 2015, când un fotograf al unei agenții de modele, îl contactează pe o rețea de socializare și-i propune un contrac. În decembrie Andrei avea să semneze cu trei mari Agentii din Milano, Paris și Londra. A debutat la Fashion Week Londra prezentând pentru un creator englez notoriu.

În vara aceasta a fost prezent la New-York Fashion Week, unde a avut prezentari și joburi.

Regulament concurs Topul Faptelor Bune

Uscatoare rufe