Show TV

Uf! Incă o săptămână devenită amintire!

LUNI, 6 martie: “SINDROMUL” CAPITALEI

Luni, și Marina și Mircea, în calitate de bucureșteni get-beget, i-au luat la întrebări pe cei doi oaspeți de seamă, care și-au lăsat urbea natală, spre a deveni celebri la București. Designerul Eli Lăselan și avocatul Cristian Sârbu, cărora li s-au adăugat sfătoșii spectatori, au rememorat primele zile, petrecute în Capitală, cu toate hibele lor, cu toate hop-urile pe care orice provincial le are de trecut, atunci când lasă orașul liniștit de provincie pentru zbuciumata Capitală. Nelu Ploieșteanu ne-a adus în platou cântecele Bucureștilor de altădată, iar un telespectator a înfierat, la telefon, traficul de coșmar din Capitală. Marina și Mircea i-au închis gura cu un set de ciorapi de la Adesgo, iar emisiunea s-a încheiat într-o notă de optimism: e greu, da, să te adaptezi unui mare oraș, însă și avantajele sale sunt de netăgăduit! Iar pentru cineva ce visează la celebritate, Bucureștiul este locul ideal!

MARȚI, 7 martie: DEPRESIA – BOALA SECOLULUI

Un lucru e clar: din ce în ce mai mulți oameni cad în depresie. Cum să faci însă, să te ridici din ea? Degeaba simpaticul psiholog Radu Leca s-a căznit să ne convingă că nu putem ieși din depresie de unii singuri și că trebuie musai să apelăm la un psiholog! Vehementa Mirabela Dauer a pledat pentru gândirea pozitivă, pentru forța interioară pe care fiecare din noi poate s-o mobilizeze, pentru a ieși din oala cu melancolie. Ațâțați de Marina și Mircea, cei doi s-au contrat copios, spre amuzamentul întregii asistențe, care a adăugat poveștilor celor doi, propriile experiențe de viață. Ca de obicei, colega noastră, Dana, ne-a oferit niște informații interesante, bine împachetate, despre vedetele hollywoodiene, a căror glorie a fost de multe ori însoțită de depresii severe. Un interviu făcut de Dana cu o tânără sinucigașă a reprezentat punctul culminant al ediției. În final, Radu Leca a apucat să mai sublinieze o dată, având ultimul cuvânt, că depresia nu poate fi vindecată decât cot la cot cu psihologul ! Mirabela s-a abținut, căci avea treabă: tocmai o invitaseră Marina și Mircea să cânte. Și a cântat, dumnezeiește!

Miercuri, 8 martie: ZIUA FEMEII, VERSUS ZIUA BĂRBATULUI

De Ziua femeii – o ediție de colecție! Cele două tabere, înfierbântate de cei doi comandanți de osti, au sărit la atac: de ce ar fi nevoie și de o zi a bărbatului, când ziua lor e în fiecare zi? S-au duelat, în rândul întâi, actorii Alexandra Velniciuc și Ovidiu Niculescu, spontani și simpatici, spumoși de-a dreptul! Fiecare tabără a venit cu argumentele sale, în final cu toții trăgând concluzia că femeia duce greul și , ca atare, deși Parlamentul României le-a votat și bărbaților o zi a lor – pe 19 noiembrie, dacă nu știați!- femeile merită să fie și ele în centrul atenției, măcar o zi pe an! Ca atare, s-a căzut la pace, și nu putem să nu pomenim cât de gentlemani au fost Mircea și Costin, oferindu-le tuturor femeilor din gradenă câte o floare. Hotărât lucru, Marina i-a dresat bine! 😉

JOI, 9 martie: DESPRE COMPLEXE

O femeie de afaceri de succes, măsurând doar un metru jumate și un profesor de franceză, artist in timpul liber, negru tuci – iată doi invitați de top, care și-au marturisit deschis complexele avute cândva si depășite cu brio, în drumul spre succesul în carieră. Elena Stoica, managerul Companiei Tricotton Junior și Victor Yila – o formulă reușită pentru o întâlnire extrem de apreciată de telespectatori – judecând după rating! De remarcat că și Marina și-a dezvăluit, în premieră absolută micile și bineascunsele complexe. Momentul de vârf al emisiunii l-a constituit dialogul telefonic cu un telespectator bălbâit, care a înfierat nemiloasa societate ce îi pune la zid pe cei ce sunt “altfel”. Doamna psiholog Monica Enache ne-a informat că sursa complexelor noastre trebuie căutată în copilărie si că lupta împotriva complexelor nu trebuie abandonată niciodată!

VINERI, 10 martie : PROSTIA LA ROMÂNI

Toți invitatii săptămânii s-au reunit în juru unei teme comune: Prostia la români. Fiecare din ei a rememorat sitiații în care “a fost prost”, dar și întâlnirile “memorabile” cu proști, care le-au făcut viața amară! S-au tras concluzii înțelepte: că nu e bine să fii prea deștept și e mult mai indicat, uneori, să faci pe prostul, că e extrem de dureros să fii luat de prost, că există destule specimene, în societatea românească, care s-au ridicat, prostindu-i pe alții și că marile prostii nu aparțin, de fapt, marilor proști, ci marilor deștepți. În spiritu-i caracteristic, Marina a spus glume, Mircea nu a rămas nici el mai prejos, așa că emisiunea a decirs într-o notă veselă, relaxată, nelipsind bancurile cu politicieni, dar mai ales cele cu blonde! Tică Lumânare a încheiat săptămăna cu un imn dedicat prostiei. Să fie primit!

 

 

Uscatoare rufe