Show TV Topul faptelor bune

Vrei să câștigi 100 de euro? – Ediția 24 – 30.11.2018

Ion Cristian Roman – este inventatorul ,,Taxiului cu bomboane”, o asociație care aduce zâmbete și fericire copiilor cu nevoi speciale și celor bolnavi, internați în spitale. Împreună cu o armată de voluntari, Ion Cristian Roman duce copiilor bomboane, fructe sau le citește povești lângă patul de spital. Pur și simplu copiii nu mai vor să plece acasă, iar medicii declară că analizele copiilor ies semnificativ mai bine. Un om care și-a dedicat viața exclusiv într-ajutorării copiilor.

Marius Stoika – este șerif în SUA, având studii în criminologie la Ohio State University. A câștigat postul de șerif, deși au fost 7000 de candidați pe acel loc. Pentru moment, s-a întors în România, unde dorește să-i învețe pe conaționali despre ce înseamnă democrația adevarată.

Kim Hyosook – este soția Ambasadorului Coreei de Sud la București. Împreună cu alte 25 de soții de ambasador, a editat o carte cu rețete delicioase, iar fondurile strânse în urma vânzării acestei cărți (‘Celebrating Food Around the World’) vor fi donate organizațiilor de caritate.

Gabi Rizea – este un scupltor inedit, care lucrează portrete cu… drijba! El spune că nu sculptează portrete, ci expresii. Sculptorii cu drujba se numesc carveri. Se bucură de o mare recunoaștere, inclusiv săptămâna trecută fiind invitat în Germania, unde a ținut un atelier pentru… Moș Crăciun.

Dana Dobre – o mulatră care vorbește despre greutățile pe care i le aduce culoarea pielii. Face parte din Asociația Multarilor din România și dorește să candideze la funcția de europarlamentar.

Rona Hartner – este cunoscută ca actiță, dar ea face mereu fapte bune, despre care se știe mai puțin. De pildă, a adoptat la distanță o fetiță din Indonezia pentru a o salva de la sclavie sexuală, pe când aceasta avea 13 ani. S-a ocupat de școlarizarea și educația ei, iar acum fetița a devenit o femeie în toată firea, fiind manager de hotel și câștigând și titlul de Miss la un concurs de frumusețe.

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.