banner marshal garden
Femei de 10

Singura persoană care te împiedică să îți realizezi visurile ești TU

femeie

În cazul în care crezi că viața ta e deșartă, atunci probabil că este. În cazul în care crezi că meriți mai mult, atunci probabil că așa este.

Nu uita, singura persoană care poate sta în calea îndeplinirii visurilor tale ești TU.  

În cazul în care crezi că nu ești fericită, trebuie să vezi ce nu merge. Și indiferent de ceea ce se întâmplă, nu trebuie să lași gândurile negative să îți domine viața.

Nu veți obține niciun fel de recunoaștere în cazul în care locul tău de muncă este plictisitor, îți consumă toată energia dar nu faci nimic pentru a căuta un job care să te împlinească.   

Nu vei pierde în greutate dacă nu îți schimbi obiceiurile alimentare. În plus, nu îți vei spori sănătatea dacă continui să mănânci alimente nesănătoase și nu consumi mai multe legume și nu faci sport. Nu îți vei lărgi orizonturile și nu veți deveni mai inteligentă dacă nu citești sau nu ești dispusă să înveți de la alții.

Nu vei călători în jurul lumii dacă vei găsi mereu scuze să nu pleci. Permite-i lumii să îți deschidă ochii. Permite-i să te provoace.

Nu vei fi fericită dacă ești înconjurată de lucruri și oameni care te trag înapoi.

Este important să înțelegi că ești singura responsabilă pentru fericirea ta sau dacă ești blocată într-o rutină.

Nimeni nu îți datorează nimic. Nu trebuie să aștepți nimic de la nimeni. Nu aștepta ca partenerul ideal să îți bată la ușă sau să te trezești cu un cont plin dacă nu muncești pentru asta.

Dacă îți dorești ceva, fă toate eforturile pentru a-l obține.  Trebuie să-ți asumi riscuri și să nu te dai bătută, chiar dacă lucrurile se complică și este un haos total. Nu renunța niciodată. În schimb, lucrează mai inteligent și mai greu.

Trebuie să crezi cu tărie în tine chiar dacă nimeni altcineva nu o face  

Nimeni nu va crede că poți face ceva dacă tu nu crezi lucrul acesta. Ești singura în măsură să îți transformi visurile în realitate. Ești singura care poate eșua sau reuși. Evită să dai vina pe alții pentru problemele tale, evită să faci lucruri care nu te reprezintă, evită să crezi că viața îți datorează ceva. Dacă vrei să să îți îmbunătățești viața, fă ceea ce îți dorești și nu renunța!

Sursa: positivethingsonly.com

Femei de 10 pe Facebook