Show TV

Să vă povestim cum a fost!

Luni, 27 februarie: LA CE MAI SUNT ROMÂNII No.1?

Oare or mai fi la ceva, în afară de topurile rușinii, în care mai ocupăm locuri fruntașe? Iată că da! Invitații noștri – jurnalista Corina Drăgotescu și actorul Bogdan Stanoevici, au adus destule exemple pentru care românii ar trebui să fie mândri că sunt români. Într-un duplex făcut cu Redacția Stiri a TVR, colega noastră, Ioana Dumitrescu ne-a dat și exemple concrete din mass-media internaționala, de unde a rezultat clar că despre români se vorbește numai de bine. Desigur că au foste din nou vânturate numele Nadiei Comăneci, al lui Gcă Hagi si al Simonei Halep, dar au fost identificate alte multe elemente pozitive, care rimează cu România! Eternul Dracula a fost și el evocat, firește, ca fiind , deocamdată, cel mai eficient brand de țară!

Marți, 28 februarie: PREȚUL SUCCESULUI

Cât te costă să devii celebru? Ce trebuie să sacrifici? Merită, oare? Marina și Mircea i-au luat la întrebări pe cei doi invitați, provenind din domenii absolut diferite: starul pop Luminița Anghel și avocatul vedetelor – Cristian Dancu. Fiecare – om de succes, fiecare cu destule sacrificii în urma lor. Un inspirat film, facut de colega noastră Dana a adus în prim-plan oameni de succes ai planetei, cu exemple cutremurătoare ale prețului pe care l-au avut de plătit, pentru a fi celebri. Mai este oare nevoie să vă spunem cât de frumos a cântat Luminița?

Miercuri, 1 martie: CUM SE CUCERESC BĂRBAȚII?

De mărtișor – replica unei ediții mai vechi, în care am văzut cum se cuceresc femeile. De data aceasta, pe cele două canapele au luat loc Laura Lavric și Silviu Biris, spumoși ca de obicei – interlocutori ideali pentru Marina și Mircea. A rezultat că, de fapt, femeile sunt cele cucerite și că bărbații nu sunt decat niște simpli vânători. Ba nu! a spus Laura Lavric, și a susținut-o psihologul Violeta Kaparaliotis: noi, femeile, ne LĂSĂM doar cucerite, dar de ales, alegem de fapt tot noi! Laura a profitat de onorata adunare, pentru a-și face o mică și amuzantă propagandă matrimonială, însă rezultat că este mult prea prtentioasă și sunt slabe șanse să-i găsească jumătatea!
Fiind Mărțișor, galantul Biriș le-a cântat doamnelor ” Astăzi e ziua ta”. Iar Laura , ca de obicei, una din melodiile sale de suflet, cu inconfundabilul accent bucovinean!

Joi, 2 martie: CÂT DE GREU E SĂ TRĂIEȘTI DEPARTE DE ȚARĂ?

Eeeei! Ediție internațională! Din Ungaria a venit, special pentru a se întâlni cu noi, “Bonnie Tyler de România” – vedeta pop-rock Maria Nagy. Pe canapeaua “adversă” a luat loc simpaticul Zhang Zheng, șeful secției politice a Ambasadei Chinei la București, care, de aproape două decenii, locuiește în România. La îndemnul Marinei și al lui Mircea, cei doi au evocat locurile natale și au povestit despre avatarurile acomodării cu o țară străină. O frumoasă paradă a costumelor tradiționale chineze l-a făcut pe Zhang Zheng, zis și Valentin, să se simtă, o clipă, ca acasă, iar Maria ne-a ridicat temperatura platoului cu câteva grade bune, interpretand celebrele sale cover-uri. Momentul culminant? Legătura directă, stabilită de Costin, prin Skype, cu Beijingul, unde frumoasa soție a lui Valentin i-a dat acestuia raportul: “Acasă totul e bine, cel mic doarme, nu e prea cuminte, dar e firesc: doar seamănă cu tăticul!” Marina i-a promis solemn că va avea grijă de Valentin, ca să fie cuminte aici, în România, la 8000 de km depărtare de țara natală și de cei dragi!

Vineri, 3 martie

Toți invitații săptămânii au fost plimbați, succesiv, printr-o temă extrem de generoasă: fenomenul Facebook. Tocmai din Norvegia, Toni Poptămaș ne-a învățat cum putem scoate bani din Facebook! Emisiunea a fost un prilej pentru Marina și Mircea de a prezenta diferite ciudățenii, pe care locuitorii Planetei țin să le posteze pe rețelele de socializare, dar și pentru a vizualiza, cu acceptul lor, profilurile celor 8 invitați ai săptămânii. A rezultat clar că, în top, tronează Maria Nagy, cu cea mai activă pagină de Facebook și cei mai mulți prieteni virtuali! De fapt, prezența ei în emisiunea noastră a fost cea mai elocventă confirmare: nici nu apuca Maria să posteze o fotografie din culise sau de la repetiții, și deja miile sale de prieteni își făceau simțită prezența, potopind-o cu “like”-uri!

….ceea ce sperăm să se întâmple și cu prezentul articol! 😄