Frumusețe

Vrei buze mari? Iată cum trebuie să te machiezi! 

 

Cine nu-și dorește buze mari și sexy, cu care sa-l ademenească pe Făt Frumosul călare pe cal alb?

Preafrumoasele prezentului apelează la o sumedenie de metode pentru a-și mări buzele, unele invazive si foarte costisitoare. 

Există însă și metode mult mai simple. V-ati gândit că, dintr-un simplu machiaj șmecher, vă puteți asigura o pereche de buze “a-ntâia”? 

Este poate una dintre cele mai ușoare tehnici de mărire a buzelor – cea prin machiaj. Și prin trucuri de machiaj. Poți folosi un gloss de buze și un lip liner ( alias creion de buze) ca să faci buzele să pară mai mari.

Fie că porți sau nu gloss de obicei, ca să creezi efectul de buze voluminoase, poți să punctezi puțin în mijlocul buzelor cu un luciu de buze strălucitor. Vei obține efectul de mai plin.

De asemenea, îți poți contura discret linia buzelor, dar în afară, ieșind din linia naturală puțin. Sau doar linia unde buzele tale se termină, dacă nu vrei să obții un rezultat prea puțin natural. Dar, oricum ai alege, buzele vor arăta mai voluminoase în mod natural prin această tehnică de machiaj.

Îti oferim  și un mic extra truc: încearca să creezi un efect subtil de umbrire a buzelor. Aplică pe buze un gloss sau ruj natural, apoi ia un creion de buze sau luciu de buze / ruj cu un ton sau două mai închis și umple zona din interiorul buzelor tale subtil; la fel, aplică această nuanță mai închisă, subtil, până în colțurile buzelor.

Dacă se creează un efect de color block prea puternic, încearcă să amesteci ușor cu degetul cele două culori înspre centru, insistând în zona centrală a buzelor tale.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.