Timp liber

Videoclip(a) Ei

Hei, bun gasit!
Uite, pentru că primăvara asta se manifestă ca o toamnă târzie, m-am gândit să vă dau idei de-a petrece timpul ăsta mohorât… evident, după ce aţi răsfoit site-ul nostru 🙂
Sore, o scorpioancă de 26 an, cu numele ei adevărat Sorina Cătălina Mihalache, este cunoscută naţional şi internaţional ca şi cântăreaţa de muzică pop, pop-rock cu influenţe electro funk, actriţă de televiziune şi dansatoare. Începând cu o imitaţie a Nataliei Oreiro, la 10 ani, în cadrul emisiunii Ploaia Steluţelor, Sore şi-a dorit ca scena şi televiziunea să fie „casa” ei. A reuşit să cucerească melomanii în diverse formule de grup – Dolly, Creazy Win şi Lala Band susţinută fiind de Smiley & comp: HaHaHa Production. Şi să nu credeţi că s-a oprit aici. Şi-a continuat visul de a deveni actriţă şia făcut un rol de excepţie în serialele Tv „Pariu cu viata” şi „ O nouă viaţă”.
Hai să revenim la primăvara noastră tomnatică şi la videoclip(a) de săptămâna asta! „Cand vremea e rea”. Ei, câte poveşti nu s-ar spune despre o casă, doi îndrăgostiţi, ploaia mocănească de-afară şi muzica liniştitoare ascultată-n surdină?!?! Nu vă lăsaţi pradă imaginaţiei prea mult pentru că Iulian Moga a găsit una dintre cele mai frumoase variante. Iat-o!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.