Nutriție

Veste excelentă pentru cele ce vor să slăbească!

Ei, gata! Este ultima zi de Paști, ultima zi de dezmăț culinar! De mâine ne suim pe cântar și, după ce ne vom îngrozi puțin, vom reveni la blestematele alea de diete, ca să dăm jos kilogramele acumulate în doar câteva zile!
Toată lumea recomandă ca , atunci când te apuci de o cură de slăbire, să nu mănânci seara, înainte de culcare. Această regulă de aur pare a fi cea mai importantă dintre cele pe care le au de respectat toți cei ce vor să slăbească, fie ei bărbați sau femei.
Din păcate, acest lucru pare însă a fi cel mai dificil, căci senzația acută de foame pe care o resimți către seară nu-ți dă pace și tare greu rezistăm tentației de a ne duce la frigider, pentru a ciuguli măcar câte ceva, fentând astfel cura de slăbire începută! Cei care rezistă, au de regulă nopți de coșmar : visează festinuri și mese îmbelșugate și se trezesc în toiul nopții, vlăguiți de aceste vise chinuitoare.
Dar iată că specialiștii în diete ai site-ului sovkusom.ru vin cu vești îmbucurătoare, menite să ne ușureze suferința! Se pare că există câteva produse care ne sunt permise și după orele 18-19 ale serii, ba le putem consuma chiar și în timpul nopții, fără să ne prericlităm dietele începute.
Cât ne dați, să vi le spunem??
Glumim, dragele noastre! Vi le transmitem cu drag, bucurându-ne dacă vom reuși să vă “îndulcim” suferința!
Așadar, notați :

Piure-ul de legume. Alegeți, după gust : vinete, dovlecei sau, pur si simplu, mix de legume. Pregătiți-le după modelul salatei de vinete.

image

Ciupercile. Fierte, ciupercile reprezintă un produs cu un conținut scăzut de calorii. In această formă, fără adaosuri de ulei și alte condimente, ele pot fi consumate fără nicio restricție, până seara târziu, fără să vă periclitați silueta. Puteți pregăti chiar și o salată de ciuperci, după modelul de mai sus.

image

Peștele alb. Este cât se poate de dietetic și extrem de benefic pentru organism, grație vitaminelor și mineralelor pe care le conține și care se absorb foarte ușor.

image

Porumbul. Este un produs extrem de benefic pentru organism, un aliat puternic împotriva colesterolului mărit. Asta în forma sa fiartă. In plus, gustosul aliment împiedică formarea depunerilor de grăsime.

image

Varza. Cina ideală pentru orice persoană angrenată într-o cură de slabire este mâncarea de varză. Orice fel de varză. Este binecunoscut conținutul său bogat in diferite tipuri de vitamina B. Varza te satură ușor și reglează și tractul intestinal.

image

Sfecla. Este un produs de neînlocuit, care reglează schimbul de grăsimi și împiedică acumularea grăsimilor în exces. Sfecla poate fi consumată sub mai multe forme : fiartă, coaptă sau chiar crudă. Puteți să consumați liniștite sfeclă după asfințit: nu vă veți îngrășa niciun gram!

image

Dovleacul. Este produsul cel mai prezent în majoritatea rețetelor de mâncăruri dietetice. Dacă seara veți consuma , să zicem, un piure de dovleac, puteți dormi liniștite! Cura voastră de slăbire nu e în pericol!

image

Ridichea. Dincolo de faptul că este un aliment recomandat în curele de slăbire, ridichea întărește imunitatea și vă încarcă cu energie.

image
Deci, dragele noastre, situația nu este chiar foarte dramatică! Voi, cele ce nu rezistați să nu mâncați după recomandatele ore 18 ale serii, aveți acum cel puțin câteva variante, zicem noi, mulțumitoare! În rest, vă dorim …cură plăcută și să slăbiți sănătoase!

Imagine reprezentativă : shkolazhizni.ru