Copii și tineri

Unul dintre cele mai emoţionante filme… de două minute 

 

Internetul este sursă de informații, scandaluri, bună dipoziție dar, iată, și de emoții. In “online” circulă destule postări menite să stârnească lacrimile privitorilor. Una dintre acestea se referă la un filmuleț de 2 minute, care , cu ceva timp în urmă,  a devenit viral pe Internet, fiind apreciat de către internauți ca fiind dintre cele mai emoţionante clipuri de acest gen, care au existat până acum.

Filmul arată că dragostea unei mame este cea mai pură şi necondiţionată formă de iubire din câte există pe această lume, însă, din păcate, nu toţi copiii se pot bucura de acest minunat privilegiu.

Copiii orfani sunt vulnerabili şi în cele mai multe cazuri nu au pe nimeni care să aibă grijă de ei. Lângă ei nu se aflăo mamă,  care să-i întrebe cu vocea ei blândă dacă le este foame, dacă sunt bolnavi sau dacă îi plouă.

Practic, niciunul dintre acești micuți  nu îndrăzneşte să spere la un cămin sau la o familie iubitoare.

Ei sunt loviţi , în repetate rânduril din punct de vedere emoţional şi nu mai au nici măcar puterea de a mai crede că la un moment dat îi va păsa cuiva îndeajuns de mult de ei,  încât să poată avea grijă de soarta lor.

Vă mai amintiri cuvintele lui Ion Creangă, din ale sale “Amintiri din copilărie”?  “Aşa era ea mama în vremea copilăriei mele, plină de minunăţii, pe cât mi-aduc şi eu aminte. Şi-mi aduc bine aminte, căci braţele ei m-au legănat când îi sugeam ţâţa cea dulce şi mă alintam la sânu-i, gângurind şi uitându-mă în ochii-i cu drag! Şi sânge din sângele ei şi carne din carnea ei am împrumutat şi a vorbi de la dânsa am învăţat.”

Priviți acest filmuleț și dați frâu liber emoțiilor! 

https://youtu.be/dsf_z4urc4s 

Sursa : ea.md