Bărbați de 10

Un bărbat însurat recunoaște că…. înșeală!

 

” În fine, pot să mărturisesc…Sunt căsătorit, dar mă întâlnesc cu o femeie… Puteți să credeți ce doriți, dar femeia aceasta mi-a luat pur și simplu mințile. Este frumoasă, deșteaptă, puternică și înacelași timp este atât de sinceră și de pătrunsă de credința sa în Dumnezeu.. Cand o privesc, este suficient să-mi zâmbească și deja pot spune, în sinea mea : ” Gata, ziua mea este reușită!” Și mai este un lucru care mi se pare minunat : nu mă pot supăra pe ea nici cinci minute. Nu-mi amintesc să mai fi întâlnit vreodată vreo astfel de femeie..
Întâlnirile noastre sunt neașteptate și furtunoase. O iau, pur și simplu, imagepe sus și mergem undeva, să cinăm sau să vedem un film împreună. De fiecare dată nu pot să nu-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a scos în cale o asemenea ființă minunată. Ea reprezintă însăși viața mea, chiar dacă sunt însurat.
Vreau să vă sfătuiesc , pe voi, bărbații, să faceți același lucru. Incercați să trăiți, pur și simplu, ca mine, și veți vedea ce minunată vi se va părea viața, cât de fericiți veți fi!
Doamne, acum îmi dau seama, m-au podidit emoțiile și am uitat să v-o prezint și vouă pe femeia aceasta minunată. Desigur, este soția mea! Da, SOȚIA MEA!…aoleu, dar voi la ce v-ați gândit?!?…

Cute hansome couple on date

Da, chiar așa, eu continui să am întâlniri cu propria mea soție, chiar dacă suntem căsătoriți de 10 ani. Și sunt pe deplin convins că nu trebuie niciodată să încetăm să facem acest lucru, numai pentru că, la un moment dat, ne-am pus verighetele pe deget. Credeți-mă, am văzut la viața mea destule relații de familie care au încetat să mai evolueze. Au încremenit, pur și simplu, pentru că partenerii au încetat să se mai cucerească reciproc.

Însă dacă doriți să păstrați trează flacăra iubirii multă vreme de aici înainte, încercați să provocați din nou rendez-vous-uri cu ființa iubită, chiar dacă este deja soția dumneavoastră. In fiecare dimineață când vă treziți, gândiți-va că urmează să aveți una din acele emoționante “prime întâlniri” și amintiți-vă cum a fost atunci, cu ani în urmă. S-a schimbat oare ceva de atunci? Nu. Au rămas aceiași fluturi în stomac. Lăsați-i să zburde!

Eu, personal, am înțeles un lucru foarte important : nu ai voie să te oprești! Și vă spun acum, cu toată convingerea : Începeți din nou să vă întâlniți cu soția voastră! Și să nu vă opriți niciodată, cât sunteți împreună!”

 

image

 

Sursa : thebestnotes.ru

Surse foto: molnet.ru, ru.publika.md, psyholove.ru, cutlife.ru