Ea și El

10 fraze, după care tânjește orice bărbat

Să nu te hrănești cu ideea că bărbații sunt niste ființe insensibile, cărora le este indiferent ceea ce aud de la femei. Dimpotrivă, ei pot fi chiar foarte sensibili, chiar dacă nu vor s-o arate. Partenerul tău își dorește să se simtă înconjurat de multă iubire din partea ta. Si aici un rol important îl au cuvintele pe care i le adresezi și comportamentul tău, în cadrul relației. 

Iată câteva din frazele pe care partenerul tău și-ar dori să le auda cât mai des, din gura ta. Iar dacă vrei să fii femeia visurilor lui, atunci e bine să citești acest articol până la capăt.  

1. «Ești cel mai frumos».

Fiecare bărbat vrea să se știe atrăgător. Nu te jena să-i spui acest lucru. 

2. «Sunt mândră de tine».

Spune-i-o, cu orice ocazie. Îl va umple de energie și se va strădui și mai mult! 

3. «Ai început cumva să te antrenezi și mai mult?”

Dacă știi că se antrenează la sala, dă-i de ințeles că rezultatele nu au întârziat să apară și că ai observat acest lucru. Chiar dacă nu se vede nicio diferență, el se va bucura că egfortul lui nu e zadarnic. 

4. «Vreau să ne iubim chiar acum! ».

Cu siguranță, știi deja că partenerul tău își dorește să faceți dragoste, mult mai des decât tine. Dar, din când în când , trebuie să fii și tu aceea, care inițiază sexul. Asta îl va face să se simtă dorit.   

5. «Ai fost incredibil!!» 

 Dă-i de înțeles cât de bun este la pat. Mulți bărbați nu aunt siguri pe ei, la acest capitol. Așa că..nu te abține! 

6. «Poți să-mi spui mie ce anume te frământă».

Trebuie să-i dai de înțeles că ți se poate destăinui. Acest lucru v va apropia și mai mult.

7. «Am deplină încredere în tine».

Nu puteți păstra o relație, fără să aveți incredere unul în celălalt. Arată-i că ai încredere în el. Bărbaților nu le place să fie controlați, asemeni copiilor. 

8. “ Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine!».

Recunoștința are un efect benefic asupra oricăror relații. Dacă știi că partenerul tău face multe pentru tine, nu te feri să-i multumești. Arată-i că ceea ce face, nu trece neobservat. 

9. «Sunt mereu alături de tine».

Dă-i partenerului tău certitudinea că ești alături de el si că-i vei ține mereu partea.

10. «Ce aș mai putea face, ca să fii fericit?»

E bine să-l întrebi din când în cănd, ce anume l-ar face fericit, iar apoi sa și faci asta. Și atunci și el se va strădui, la rându-i, să te facă fericită. 

Sursa : soulpost.ru 

sursa foto: vectorstock