Bărbați de 10 Femei de 10

Un bărbat în fața căruia și femeile simt nevoia să-și dea jos pălăria – Sir Winston Churchill – ne oferă câteva lecții de viață

Cine n-a auzit de el? Biritanicul Sir Winston Leonard Spencer Churchill a fost primul ministru al Regatului Unit în Al Doilea Război Mondial. Deseori apreciat ca fiind unul din cei mai mari lideri de război ai secolului, a fost ofițer în Armata Britanică, istoric, scriitor și artist. Este singurul prim-ministru britanic laureat al Premiului Nobel pentru Literatură (în 1953) și a fost prima persoană care a primit titlul onorific de Cetățean de Onoare al Statelor Unite.
În cele ce urmează vă facem cunoștință cu scriitorul Winston Churchill. Cele câteva mostre ale înțelepciunii și talentului său literar , nu mai vorbim de simțul umorului, pot servi ca lecții de viață oricăreia dintre noi!

*Dacă aveți de traversat Iadul, făceți-o fără să vă opriți din mers

*Succesul reprezintă capacitatea de a trece de la un eșec la altul, fără să-ti pierzi entuziasmul

*Vulturul atinge înălțimi mari atunci când zboară contra vântului, nu în direcția lui

*Nu-i urați nimănui nici sănătate, nici bani. Urați-i noroc! Cei de pe Titanic au fost și sănătoși, și bogați, dar n-au avut noroc..

*Minciuna reușește să facă înconjurul lumii, în timpul în care adevărul abia apucă să-i tragă nădragii

*Lumea știe să păstreze perfect secretele ..pe care nu le cunoaște

*Marea lecție a vieții : uneori și proștii au dreptate

*E de o mie de ori mai bine să “cumperi” un om, decât să-l omori ; totodată, e de o mie de ori mai bine să fii cumpărat, decât omorât

*E mai ușor sa conduci o națiune, decât să educi 4 copii

*Sunt un optimist; nu văd necesar să mai fiu și altceva!