Femei de 10

Madonna are aproape 60 de ani si-și dezvăluie regulile după care și-a construit viața

La cei aproape 60 de ani ai săi, Madonna se întreabă : “Cum naiba am putut să devin ceea ce sunt, purtând un astfel de nume?!? De fapt, nu existau decât două variante : să devin călugăriță sau să devin starul de astăzi! Elvis – este regele, eu – regina. V-am spus că ziua mea de naștere coincide cu aniversarea morții lui?”

În continuarea confesiunii sale, Madonna ne dezvăluie regulile după care s-a ghidat, în viață:

Banii nu au, pentru mine, o semnificatie aparte. Cu cât ai mai mulți imagebani, cu atât ai mai multe probleme. Gloria, însă, este ca un fel de drog. Ea îți umple golul interior.

Eu n-o să fiu fericită, până când n-o să devin la fel de vestită ca și Dumnezeu.

Aspectul exterior este înșelător. În copilărie am fost o elevă silitoare. Nu mă certam niciodată cu tatăl meu, nu consumam droguri , nu chiuleam de la ore. Iar după aceea, la treizeci de ani, am scăpat ca dintr-o pușcărie!

Ce m-a învățat viața? Să cedez. Asta nu înseamnă că-mi manifest slăbiciunea. Ci pur și simplu am înțeles că, da, e-adevărat, poți pune presiune pe cei din jur, îi poți teroriza, dar poți să obții aceleași rezultate și prin mijloace mult mai blânde.

imageȘi am mai învățat ceva: în niciun caz nu trebuie să-i vorbești presei despre faptul că președintele argentinian ți-a privit insistent breteaua de la sutien. Mai ales dacă vrei să mai ajungi vreodată în Argentina.

Continui să nu pot să suport așa-numita “viață corectă”. Dacă cineva așteaptă ceva de la mine, taman lucrul acela n-am chef să-l fac.

În copilărie credeam în Dumnezeu pentru că era la modă, așa cum se întâmplă la mai toți adolescenții. Isus era un fel de star de cinema, era idolul meu. Acum, biserica a ajuns să reprezinte pentru mine un soi de adăpost, care-mi dă sentimentul comuniunii cu ceilalți oameni. Nu pot să nu fiu de acord cu dogmele și doctrinele sale și să nu particip la ceremoniile religioase.

Pierderea fecioriei? Am privit-o ca pe unul din mijloacele de a face imagecarieră.

În ochii multor oameni, maternitatea m-a făcut mult mai demnă de respect și mult mai “acceptabilă”. Cu alte cuvinte, mult mai bună pentru consum. Pe de altă parte, nu voi accepta niciodată că nașterea unui copil îți omoară sexualitatea. Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer – sunt femei extrem de sexy, nu-i așa? Dacă ești sexy, ești sexy și gata! N-are importanță dacă ai cinci copii sau niciunul.

Mai bine să trăiești un an ca un tigru, decât 100, ca oaie.

Mi-a fost imposibil să-l înțeleg pe tatăl său, până în momentul în care nu mi-am adus pe lume proprii copii.

imageLa Hollywood sunt foarte puțini cei care citesc cărți și din alt motiv, decât pentru a le ecraniza. Parțial, din acest moment m-am și mutat în Anglia. Nu vreau să-i jignesc pe americani, însă chiar cred că englezii sunt mai inteligenți. În plus, la Londra mă simt mult mai liniștită. Locuiesc la Marble Arch, unde e plin de arăboaice înveșmântate în burka. Și nimeni nu mă bagă în seamă.

Dacă mi-este foarte frică de ceva anume, este primul semn că trebuie să fac acel lucru.

În spatele firii comunicative a extrovertiților se ascunde de multe ori smerenie. Un lucru asemănator se întâmplă și în cazul bărbaților: la exterior par adevărați eroi , iar pe dinăuntru sunt extrem de neîncrezători în sine.
E un fel de exercițiu pe care trebuie să-l faci, dacă doriți să vă schimbați.

Eu sunt o adevărată workaholică și nu-mi pot imagina viața mea fără imagemuncă. Desigur, îmi propun să mă schimb, să mă dezvolt și să încep să mă interesez de tot felul de lucruri. Numai să nu încep să am o viață mult prea liniștită!

În sufletul meu, am rămas aceeași fetiță care vindea gogoși într-o cafenea. Și care a fost concediată pentru simplul fapt că i-a venit ideea să-și stropească clienții cu dulceața folosită ca umplutură pentru gogoșile respective.

Sursa: esquire.ru
Sursă foto: Facebook Madonna

Etichete