banner marshal garden
Ea și El Legea e de partea ta

Ultimele măsuri instituite pentru protejarea cetățenilor români – Covid -19 – Ep.2

 

 

Având în vedere articolul anterior, am primit o mulțime de telefoane și mesaje de la persoane care mă întrebau: ”Cum? Chiar nu am voie să ies din casă?”. Deși oamenii au citit articolul meu, sunt vizualizări și distribuiri record, și s-a înțeles foarte bine ce am explicat, oamenilor nu le vine să creadă, de aceea întreabă. CREDEȚI!!! ȘI NU VĂ PANICAȚI! SUNT MĂSURI ABSOLUT NORMALE PENTRU PANDEMIE!

NU IEȘIȚI DIN CASĂ DECÂT DACĂ ESTE ABSOLUT NECESAR! RECOMANDAREA NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU VI SE ÎNTÂMPLĂ CEVA DACĂ VEȚI IEȘI PENTRU ORICE  DIN CASĂ! PUTEȚI FI AMENDAȚI, PUTEȚI FI CONTROLAȚI, VERIFICAȚI, CONDUȘI LA SECȚIE! SUNTEM SUB IMPERIUL CONDUCERII MILITARE! ȘI CU ASTA AM SPUS TOT! NIMENI NU SE MAI JOACĂ, INDIFERENT CÂT DE ADEPȚI AI TEORIEI CONSPIRAȚIEI AM FI! ȘI DACĂ ESTE ADEVĂRATĂ TEORIA CONSPIRAȚIEI, NU VĂ PUNEȚI CU ARMELE ȘI CU ORDINUL ARMATEI ȘI AL MINISTERULUI DE INTERNE!

Deci, interdicția de a nu ieși din casă în intervalul 22.00-06.00  intră în vigoare de mâine, luni, 23.03.2020 ora 22.00! Nu vă jucați cu aceste interdicții! STAȚI ÎN CASĂ!

Recomandarea de a sta în casă în intervalul orar 06.00-22.00 consider că a intrat în vigoare de la momentul decretării, având în vedere că nu este menționată expres o altă dată. Deci suntem în această perioadă.

ATENȚIE CÂȚI IEȘIȚI DIN CASĂ!

Ordonanța militară 2/21.03.2020 menționează clar că în cazul în care circulați în afara locuinței în condițiile pe care vi le-am enumerat în articolul anterior, SE VA EVITA FORMAREA ORICĂRUI GRUP! NU AVEȚI VOIE SĂ FIȚI PE STRADĂ MAI MULT DE 3 PERSOANE ÎN GRUP!

EXCEPȚIE FAC FAMILIILE CU MAI MULT DE 3 MEMBRII!

Deci, dragi elevi, liceeni, studenți, sportivi, prieteni etc NU AVEȚI VOIE SĂ UMBLAȚI PE STRĂZI MAI MULT DE 3 PERSOANE.

Familiile numeroase pot ieși în grup, dar doar dacă este absolut necesar. Nu ieșiți fără motiv. Să aveți declarații pe proprie răspundere la voi completate pentru fiecare ieșire.

Cu privire la DECLARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE:

Circulă pe internet și pe whatsapp o versiune a unei declarații pe proprie răspundere și nimeni nu știe de unde este și cine a făcut-o. Vă spun eu: traducere exactă a Declarației din Franța! Ordonanța militară 2/21.03.2020 este copie fidelă a Ordonanței militare din Franța. Spre deosebire de ai noștri, francezii s-au gândit la cetățenii lor și au atașat anexă la Ordonanță, anexă ce cuprinde Declarația pe proprie răspundere în forma cerută de autorități. În cazul în care Guvernul Român nu publică și o Declarație pe proprie răspundere oficială, cea scrisă de mine în articolul anterior – Ep. 1, consider că este suficientă și facil de scris, pentru că cealaltă este destul de complicată pentru cetățeni fără cunoștințe juridice. În cazul în care va apărea o variantă oficială a Declarației pe proprie răspundere, vă rog să o descărcați de pe net și să vă faceți nenumărate exemplare. Vă rog să vă gândiți și la cei din jurul vostru care nu o au și faceți și pentru rude, prieteni, vecini care nu au internet, calculator, imprimantă etc. Mai ales persoanele vârstnice. Este cazul să fim uniți și să ne gândim la noi toți, ca la un întreg. Dacă vreți să mai avem o șansă, va trebui să gândim împreună pentru toți și să ne ajutăm cu toții reciproc. Este cazul să încetăm cu individualismul. Toate fițele și figurile trebuie să dispară. Trebuie să ne întoarcem la normalitate, modestie și simplitate, și mai ales la puțin. ”Cea mai mare comoară este să știi să fii fericit cu puțin, fiindcă puținul nu-ți va lipsi niciodată!” – Seneca!

Când ieșiți pe stradă trebuie să respectați regulile generale de prevenire a răspândirii virusului: purtați mască, mai ales dacă sunteți răciți și mănuși de unică folosință. Banii au fost mereu transmițători de boli, viruși etc. Dacă folosiți mănuși, nu mai este pericol. În plus, nu atingeți marfa cu mâinile goale. Folosiți mănușile puse la dispoziție de magazine. De ce? Pentru că acest virus se transmite prin salivă. Când vorbim, tușim, strănutăm etc mii de particule de salivă zboară din gura noastră pe o rază de cîțiva metri sau zeci de metri. Ne punem mâna la gură de sute de ori pe zi, astfel că punem pe mână o încărcătură de salivă purtătoare de orice microbi. Apoi îi dăm în aer. Deci, purtați mască, protejându-i pe ceilalți, protejându-vă pe voi și cei din jurul vostru. Oricum este o obligație legală din momentul decretării stării de urgență.

ATENȚIE! NUNȚILE, BOTEZURILE ȘI ÎNMORMÂNTĂRILE, SLUJBA LA BISERICĂ SE POATE FACE DOAR CU PARTICIPAREA A CEL MULT 8 PERSOANE! NU ESTE RECOMANDARE! ESTE OBLIGAȚIE!

SLUJBELE LA BISERICĂ NU SE MAI POT REALIZA CU PREZENȚA CREDINCIOȘILOR. EXCEPȚIE FAC CE AM SCRIS MAI SUS: BOTEZURILE, NUNȚILE , ÎNMORMÂNTĂRILE! SLUJBELE BISERICEȘTI SE POT FACE DE CĂTRE PREOȚI CARE SĂ FIE PREZENȚI ÎN BISERICĂ, FĂRĂ PUBLIC ȘI SE POT TRANSMITE ON–LINE SAU ÎN MASS-MEDIA.

Mâine voi reveni cu un alt articol despre măsurile instituite pentru protejarea cetățenilor români. Vă rog din toată inima, nu vă jucați cu organele de ordine, pentru că suntem ca într-o stare de război. Nu vă jucați cu ordinele lor, pentru că le vor aplica. Nu vă jucați cu sănătatea voastră, a părinților, bunicilor și mai ales a copiilor voștri. FIȚI UNIȚI! Șansa noastră ca popor și a întregii lumi este UNITATEA! A-ȚI PĂSA DE CEL DE LÂNGĂ TINE ȘI SPUN ACEST LUCRU MAI ALES PENTRU CEI CARE CONSIDERĂ CĂ ÎN SPATELE ACESTOR MĂSURI SE AFLĂ ALTCEVA. ȘI  DACĂ ESTE ADEVĂRAT, PRIN METODELE ȘTIUTE PÂNĂ ACUM ȘI FĂRĂ UNITATE, NU VEȚI REUȘI SĂ READUCEȚI ORDINEA LUCRURILOR. ESTE ȘANSA UMANITĂȚII SĂ ÎȘI REVINĂ LA O NORMALITATE ȘI LA UN MERS AL LUCRURILOR FIRESC. ȘI NU SE POATE FĂRĂ IUBIRE ȘI UNITATE! ÎMPREUNĂ VOM REUȘI! VĂ ASIGUR!

Deocamdată atât, urmând ca în zilele următoare să vă deslușesc Ordonanța militară pe înțelesul tuturor, cu episoade pe care încerc să le scriu zilnic. Dacă aveți nevoie de un sfat, aveți întrebări etc, contactați-mă prin intermediul femeide10.ro.

Până data viitoare, gândiți profund înainte să acționați!….mai ales acum!

RÂDEM, GLUMIM, DAR NU PĂRĂSIM INCINTA! S.O.S

 

Etichete

Femei de 10 pe Facebook