Ea și El

5 lucruri pe care trebuie să știe fiecare soție despre amanta soțului său

 

Nu vrem să încheiem anul într-o notă pesimistă, dar nici să băgăm capul în nisip, precum struții, nu-i o solutie. De aceea, cinsiderăm că nu există niciodată subiecte tabu. Și, mai mult, că un om informat, devine un om puternic. Iar dvs trebuie să fiți femei puternice, pregătite sa treceți peste orice situație delicată, aparută in viata voastră. Trebuie să vă spunem din capul locului că nu există nicio justificare pentru iubirea dintre o femeie și un bărbat însurat. Dar ea se întâmplă și încă deloc rar.. La urma urmei, femeile care devin amante sunt prietenele noastre, fiicele noastre, surorile noastre, mamele noastre, vecinele noastre. Sunt femei din jurul nostru. Iată cele 5 lucruri pe care trebuie să le știe o soție despre amanta soțului său.

1.În majoritatea cazurilor, aceasta din urmă se simte vinovată. Atunci când ea știe că iubitul ei este căsătorit, ea traversează toate emoțiile posibile: tristețe, depresii, sentimentul de vinovăție. Mai ales dacă la mijloc sunt și copii. Această vină o urmărește si mult timp după încheierea poveștii de dragoste cu pricina.
Aici ar trebui făcută mențiunea că există destule amante care habar n-au că iubiții lor au acasă neveste.

2.În cele mai multe dintre cazuri, amanta nu și-a programat aceastăimg_3827 relație. Răspundem cu toții pentru faptele noastre. Insa de multe ori circumstanțele și deciziile greșite ne aduc în situații nedorite. Îti place un bărbat, nu-ți faci planuri să te îndrăgostești de el, nici nu știi măcar ce situație familială are, dar dragostea te ia prin surprindere. De multe ori, bărbatul este cel care hrăneste iluziile femeii, amăgind-o că oricum avea de gând să divorțeze de soția cu care are un mariaj nefericit..

3. Ea este cumplit de geloasă. Gelozia o mistuie ori de câte ori iubitul img_3825pleacă de lângă ea și merge acasă, la soția lui. Ea știe bine că omul iubit are o altă viață, din care ea nu va face niciodată parte. Dacă ea nu are, la rându-i, o familie, situația e și mai grea, pentru că se va simți mereu și mai singură. În plus, o chinuie și faptul că relația ei va trebui să fie mereu pe ascuns (mai ales daca are si un copil cu iubitul ei), pe când relatia celeilalte este “la vedere”, fără ascunzișuri.

4.Ea s-a îndrăgostit de un bărbat nepotrivit. Din păcate, dragostea e oarbă. De aceea te poți trezi îndrăgostită de cine nu trebuie. Unele se îndrăgostesc de bețivi, altele – de persoanele violente, iar altele…de bărbați însurați. Amanta înțelege perfect că a făcut o alegere greșită, dar o continuă numai din credința că El are nevoie de ea..

5.Ea chiar crede, în adâncul sufletului său, că dragostea ei are un img_3828
viitor. Cu atât mai mult cu cât, de regulă, bărbații se plâng mai toți de mariajul lor nefericit si le promit amantelor că vor divorța și se vor căsători cu ele. Ele cred și…uite-așa trec anii și ele rămân singure…

Nu e o fericire prea mare să fii amantă. La început, o astfel de poveste poate apărea incitantă, demnă de peliculele hollywoodiene, dar cu timpul se transformă intr-o mare tragedie…

 

Sursa: soulpost.ru

Surse foto: zenpr.ru, samopoznanie.ru, myjulia.ru, llex.net

Etichete