Ea și El

7 greșeli fundamentale, prin care îi îndepărtezi pe bărbați

 

Nu te neliniști! Toate punctele din lista de mai jos sunt corigibile. Important este să-ti recunoști greșeala! 

1. Nu suporți să fii singură

Când îți dorești o relație de dragul relației, aceasta generează vibrații negative, iar bărbații te vor percepe ca pe o femeie insistentă. Ei înțeleg perfect că nu ai nevoie de cineva anume, ci de cineva in general. 

 

2. Esti convinsă că bărbatul te va face fericită.

O relație nu înseamnă rezolvarea problemei tale legată de fericire. Deși dragostea este o componentă importantă a fericirii, nu e realist să te bazezi pe faptul că bărbatul te va face fericită. Dacă vei fi fericită, vei atrage bărbații, pentru că oamenii, in general, sunt atrași de oamenii fericiți. 

 

3. Prea îți dorești familie și copii! 

A găsi un bărbat care își dorește să aibă copii sau să devină tată pentru copilul tău, este un lucru extraordinar. Și nu e nimic rău în a-ți dori copii. Problemele încep atunci când femeia își caută un bărbat pentru a intemeia o familie, și nu unul pe care să-l iubească și cu care vrea să construiască o relație. 

 Poate ca ai deja peste 30 de ani și îți dorești copii sau îți doresti un tată pentru copilul pe care deja il ai, și asta e clar. Dar este o presiune prea mare asupra unui bărbat, dacă lucrul acesta reprezintă pentru tine un scop în sine. Unele femei, pentru a economisi timpul, îl întreabă pe barbat încă de la prima întâlnire, dacă acesta vrea familie și copii. Total greșit! Barbatul trebuie să simtă că ești îndrăgostită de el, nu că te afli în căutarea unui tată pentru copiii tăi. 

  

4. Ești prea independentă

Independența nu înseamnă să nu accepți ideile și peopunerile  nimănui. Ai tot dreptul să fii independentă, însă nu fii șefă! Acest lucru te face să fii mai putin atrăgătoare. 

5. Transformi bărbatul in centrul universului tău

Dacă ajungi să uiti de visurile tale, de hobby-uri și de prieteni, numai pentru a petrece timpul doar cu iubitul tău, te vei pierde pe tine însăti și curând si pe el. 

El va simti că universul tău emoțional se învârte in jurul lui și asta e o responsabilitate prea mare pentru el. Nu-ti transforma niciodată bărbatul intr-un scop în sine. 

 

6. Ai o părere proastă despre toți bărbații

Dacă ti-a fost frântă inima în cateva rânduri, sau dacă ai o relație proastă cu tatăl tău, îți va fi greu să ai încredere într-un bărbat. Dacă ai impresia că toți bărbații nu vor decât sex și nu pot fi fideli, ei isi vor da seama repede de acest lucru. Nu mai generaliza! Incearca să descoperi lucrurile bune din iubitul tău. 

7. Alergi după el

Da, e greu să stai și să aștepți, însă răbdarea este foarte importantă. Dacă el nu răspunde la avansurile tale, încetează să mai cauți răspunsuri. Lucrurile sunt clare. Cel ce-ți este sortit va acționa singur, fii liniștită. Restul – ducă-se pe pustii! 

Sursa : soulpost.ru 

Uscatoare rufe