banner marshal garden
Timp liber

Testează-ți starea de spirit!

 

Privește cu atenție imaginea de mai  jos și răspunde la întrebarea : ce stare de spirit deslușești la personajul din imagine? Frică, furie,fericire sau…nimic?

image

 

Frică. Dacă vezi frică, înseamnă că vei parcurge cu demnitate orice drum greu îți va apărea în cale iar lucrurile dificile nu te vor speria niciodată.

 

Furie. Dacă acest chip îți sugerează furie, înseamnă că, în subconștientul tău, ești o persoană furioasă. Incearcă să-ți revizuiesti viața și să identifici persoanele sau situațiile care îți generează acest sentiment, chiar dacă reușești să-l maschezi cu dibăcie. Furia în sine nu reprezintă o emoție negativă, însă ea poate deveni distructivă, dacă este ținută ascunsă și dacă este îndreptată împortiva unor persoane nevinovate.

 

Fericire. Dacă imaginea de mai sus îți sugerează fericire, înseamnă că esti posesoarea unei gândiri pozitive și ești capabilă să faci un om fericit.

Imaginea nu-ți spune nimic. Înseamnă că momentan te confrunți cu o criză emoțională. Psihiatrii îți recomandă să vezi cât mai multe filme și să citești cât mai multe cărți.

 

Ah! Și mai e ceva!  Desigur că imaginea pe care ți-am propus-o îți poate sugera și alte stări de spirit. Ceea ce este însă important este faptul că, dacă le vezi, înseamnă că, de fapt, le experimentezi tu însăți.

 

Imagine reprezentativă: kolokolova.com

Femei de 10 pe Facebook