Ea și El

5 întrebări pe care fiecare femeie inteligentă trebuie să și le pună cât mai des

 

Uitați de horoscoape, de previziuni și de discuțiile interminabile cu prietenele: adevăratele răspunsuri la adevăratele probleme ale vieții sunt mult mai ușor de găsit, decât vă imaginați. Ele se află, de fapt, înlăuntrul vostru.
Când sunteți în căutarea unor răspunsuri legate de viața personală, de serviciu sau de deciziile importante pe care le aveți de luat, dacă sunteți femei inteligente, ar trebui să vă puneți zilnic următoarele cinci întrebări. Și asta cât se poate de des.

1. Cine sunt eu?
Nu, nu e o lecție de filozofie, însă, fiți sincere, când v-ați pus ultima oară această întrebare?
Pentru a vă înțelege mai bine pe voi însevă, inaugurați o agendă personală. Cu cât veți înțelege mai bine cine sunteți, cu atât reacția voastră de apărare va fi mai bună și veți înțelege mai bine cine / ce vi se potrivește și cine/ ce nu.

2. Faptele mele reflectă ceea ce sunt?
Așa cum spunea Ghandi, “ fericirea este atunci când există armonie între faptele noastre și ceea ce gandim”. Din nefericire, multe dintre noi acționăm din obișnuință, si nu pentru că așa simțim. De aceea nu ne simțim în armonie nici în cadrul relațiilor, nici la serviciu,nici între prieteni. Atunci când spunem DA, deși credem NU, când acționăm împotriva principiilor noastre, atunci când zâmbim politicos, deși nu ne vine, înseamnă că, în mod automat, transmitem semnale greșite celor din jur, care ne vor percepe altfel decât suntem în realitate.

3. Ce urmăresc eu, cu adevărat?
Este o întrebare pe care trebuie să ne-o punem, practic, înaintea oricărei decizii. Gândiți-vă la motivația acesteia, la motivele sale ascunse. Gandiți-vă la ceea ce vreți să obțineți, în final. Gândiți-vă dacă nu cumva aveți o soluție și mai bună.

4. Ce sens are să fac asta ?
De cele mai multe ori, acest aspect este legat în mod direct de emoțiile noastre feminine. A provoca un nou scandal, a ne frământa exagerat, care e rostul acestui stres inutil? Nu e mai bine să ne protejăm nervii?!?

5. Eu de ce să nu pot?
Știți și voi ce înseamnă să stai alături de prietenele sau colegele tale, care au reușit să obțină ceea ce tu îți dorești demult, care și-au întemeiat o familie , au copii. Iar voi să auziți cum ticăie ceasul vostru biologic și cum o voce interioară tot întreabă : “Dar eu, oare, de ce nu pot toate astea?!?”
Si ce-ar fi să nu ne autocondamnăm, ci pur și simplu să ne întrebam, oare noi de ce nu putem avea toate astea? O astfel de atitudine ne va ajuta să găsim calea, si nu doar să ne considerăm niște “loosere”.

Sursa : soulpost.ru

Uscatoare rufe