Ea și El Pe canapea

Când viitorul nu te așteaptă

mymcmedia.org

Crezi că ai timp? Un sărut se oferă azi. La fel și-o îmbrățișare. Căci mâine s-ar putea să nu mai vină. Privirile nu se amână. Crezi că ai timp suficient? Să picuri stropi de bucurie în inima celor dragi? Să numeri zilele și să împărți iubirea? Iubirea nu se împarte la zile. Și nici la clipe ce nu au venit. Iubirea e un fluviu care curge. Din asfințitul înmuiat în trupuri vii și până-n răsărit.
Crezi că e timp să spui un te iubesc doar pentru că cel de lângă tine nu a plecat? Nimeni nu poate fi o promisiune pentru tine. Spune-l acum. Prezentul nu se poate regreta. Crezi că e timp să te întorci iar în trecut? Să chemi aceleași lacrimi să îţi ude obrajii încinși? Trecutul nu mai are timp. Căci el s-a stins demult. Purtând în amintiri imagini vii. Nu este timp pentru viitor. Prezentul strigă prin toți porii ființei. Nu mai e timp pentru cuvinte acolo unde faptele se pierd între silabe. Nu mai e timp pentru o rugăciune dacă o lași în suflet pentru mâine. Îngerii nu se odihnesc. Nici demonii. Nu este timp să crezi că Viaţa te așteaptă. Te-a așteptat destul să te trezești.
Astăzi e timp pentru orice. Și pentru un sărut pe care l-ai promis și nu a mai atins buze celebre. Şi pentru o ţinere de mână ce poate mâine se va rătăci în gânduri reci. Și pentru un Te iubesc șoptit din inimă. E singurul ce va rămâne în ecou. Astăzi e timp pentru priviri. Dar nu în jos, ci-n ochii celuilalt. Acolo unde doi se contopesc nu mai există nici trecut și nici viitor. Atunci când două trupuri se unesc. Astăzi e timp pentru iubire. Nu ieri, nu mâine sau în alta zi.
Nu iubi mâine ce poți iubi azi. Iubește azi cum nu ai mai iubit… o viață.

Mă numesc Alexandru Chermeleu. Sunt psiholog, autor, blogger si visător. Puțin din toate!  Daca vrei să fii printre primii cititori ce pot intra in posesia primului meu roman, Desculță printre pietre reci, înscrie-te pe linkul de mai jos și așteaptă mesajul meu.

Click aici: https://stylishedbooks.ro/precomanda/

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate