Ea și El

Sărutul japonez

 

“Sărutul japonez” este denumirea care i se dă sărutului între doi oameni foarte rușinoși. Și asta pentru că japonezii nu se sărută în prezența altor oameni. Ei preferă intimitatea și asta conferă o atmosferă aparte relatiei dintre cei doi. Astfel, “sărutul japonez” devine “invizibil” pentru noi, cei din jur. Am citit undeva cum o japoneză povestea că, atunci când, într-un film, actorii ajungeau la scena sărutului, mama ei stingea televizorul!
Cu alte cuvinte, japonezii sunt învățați de mici ca, atunci când se sărută, nu mai trebuie să fie nimeni de față. Un astfel de comportament le este specific si locuitorilor din alte tări asiatice, cum ar fi Taiwan, Coreea, China. Nici aceștia nu se sărută “cu martori”. De aceea, dacă va veți afla în Japonia, împreună cu partenerul vostru și veți dori să vă sărutați, purtați-vă decent și uitați-vă bine în jur.
“Sărutul japonez” a fost creat special pentru europeni, pe baza tendințelor ce caracterizează “sărutul european”. Așa că, mai jos, vă puteți familiariza și voi cu acest tip de sărut si, dacă vă atrage, să-l și “practicati”!

Tehnica “sărutului japonez”:

1 Voi si partenerul vostru trebuie să stați “smirnă”, față-n față, cu mâinile pe lângă corp.
2 uitați-vă în jur, ca să vă convingeți că nu se mai află nimeni prin preajmă
3 ținând gura închisă, înclinati-vă ușor unul către celalalt
4 înclinați-vă până când buzele voastre și ale partenerului se unesc
5 după acest moment, reveniți la poziția inițială, cea “ smirnă”
6 priviți din nou în jur, pentru a vă convinge că nimeni nu a fost martorul acestui sărut “invizibil”

Ce ziceți de acest sărut misterios? Ar putea părea copilăresc, la prima vedere. Însă el este, de fapt, o marturie a ințelepciunii asiatice. Încetați să mai fiți atât de “complicați” și înfruptați-vă din plăcerea inedită a acestui “sărut japonez”! Da, el este extrem de rudimentar, poate, însă așa cum spune un vechi proverb chinez: “ Ce-i puțin, este mai bun”!

Sursa : sitesovety.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.