Horoscop Timp liber

Te voi iubi până…

Te voi iubi până la ultima suflare… Nu există putere mai mare decât puterea dragostei. Dar ce se întâmplă când iubirea începe să scârțâie? Ce anume te scoate din minți? În acest articol veți afla care vă sunt limitele, în funcție de zodie!

Berbec: … pănă mă vei trăda!

Berbecii sunt Zeii războiului în Zodiac. Așadar nu este de mirare că nativii acestei zodii sunt persoane războinice prin natura lor. De altfel, fiecare zi din viața lor este o permanentă luptă. Berbecii sunt pregătiți să lupte pînă la ultima suflare.

Trebuie să le dai permanent ceva de cucerit. Astfel, nu se vor plictisi de tine… niciodată.

Taur: … până mă vei răni! 

Va trebui să te ”chinui” pentru a răni un taur. Chiar și lucrurile foarte grave nu îi doboară așa ușor. De aceea sunt percepuți ca persoane stabile, credincioase și capabile să îndure orice le oferă Universul. O dată ce le-ai câștigat încrederea sunt ușor de manipulat. Nu le critica niciodată casa sau modul în care arată întrucât le vei zdrobi inima.

Gemeni: … până mă vei păcăli!

Dacă crezi că te poți juca cu mintea Gemenilor, te înșeli amarnic! Nu te poți compara cu cei care sunt supranumiți ”maeștrii înșelăciunii”. Mintea lor funcționează mai repede decât îți poți închipui. Așadar, a încerca să îi păcălești se poate termina foarte rău pentru tine.

Rac: … până mă abandonezi!

Pentru Raci este foarte important să aibă permanent companie. Asta nu înseamnă că nu își doresc, din când în când timp pentru ei, dar în cadrul unei relații, echilibrul este foarte important. Dacă au încredere în tine, îți vor oferi lumea întreagă.

Racii sunt foarte drăguți dar posesivi. Au mare nevoie de securitate emoțională. Deci, nu îi trăda și încearcă să le demonstrezi că sunt în siguranță cu tine. Te vor iubi până când îi vei convinge că nu meriți dragostea și încrederea lor.

Leu: … până când mă faci să mă simt ca un prost!

Zodia Leului este guvernată de Soare ceea ce îi face să simtă că totul se învârte în jurul lor. Motiv pentru care se simt permanent analizați și criticați. Au nevoie să se simtă apreciați în relație și sunt foare grijulii cu imaginea lor. Încearcă să nu îi jignești, în special în legătură cu lucrurile pe care le consideră sacre. Te vei bucura de iubirea lor până când vei fi nerecunoscător pentru lucrurile pe care ți le oferă.

Fecioara: … până începi să minți! 

Fecioarele sunt considerate stăpânii adevărului și criticismului. Ei știu tot ce se întâmplă în jurul lor și le place să observe comportamentul uman. În momentul în care ai început să îi minți, i-ai pierdut pentru totdeauna.

Balanță: … până îmi strici liniștea!

Pacifiști și diplomați din naștere, Balențele vor căuta întotdeauna o cale de a face pace și de a transforma lumea în care trăiesc în Paradis. Dacă ”reușești” în vreun fel să strici această liniște, vei înceta să mai exiști pentru ei.

Scorpion: … până începi să ai secrete față de mine!

Nu este de dorit să ai probleme cu acești nativi. Cu siguranță nu îți dorești așa ceva. Cel mai bun sfat este să fiți sinceri. Scorpionii pot face față adevărului, oricât de dur este atâta timp cât sunt siguri că nu le ascunzi nimic.

Orice probleme ai avea, un Scorpion te va iubi cu adevărat, cu bune și rele până va simți că ai secrete sau că minți. Nu strica o astfel de relație bazată pe încredere.

Săgetător: … până când îmi iei speranța!

Săgetătorii se enervează foarte ușor dacă sunt puși în situații neplăcute. Îți vor oferi iubirea lor necondiționată până când închizi ușa optimismului pentru ei. Dacă nu au o speranță că ceva bun se va întâmpla, iubirea lor va păli ușor. Săgetătorii sunt foarte ambițioși și tot ceea ce își doresc este să aibă alături pe cineva care să creadă în ei.

Capricorn: … până când renunți!

Capricornii se pricep de minune să facă lucrurile să dureze, inclusiv relațiile. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți dorești ca lucrurile să meargă. În momentul în care renunți la luptă, atunci vei pierde admirația lor. Capricornii se îndrăgostesc de persoane pe care le admiră. Indiferent de probleme, încearcă să te perfecționezi permanent și să țintești cât mai sus. Astfel, Capricornii te vor iubi până la sfârșitul zilelor.

Vărsător: … până când vei semăna cu ceilalți!

Vărsătorii sunt atrași ca un magnet de tot ceea ce este unic. Astfel, ei vor alege întotdeauna acele persoane care îi fac să vadă lumea diferit. Cu alte cuvinte, nu vă ignorați unicitatea. Nu încetați să îi surprindeți cu așii pe care îi aveți ascunși în mânecă. Nu vă schimbați! Rămâneți unici!

Peștii: … până când mă oprești să mai visez!

Peștii te vor admira și iubi până când îi vei determina să își piardă încrederea în visele lor. Nu înceta niciodată să îi inspiri. Deși pot părea reci, persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt de fapt foarte sensibile. Din când în când au tendința de a se izola și de a se lăsa dominați de visurile lor. Este OK să îi aduci cu picioarele pe Pământ, dar încearcă să nu fi prea brutală. Inima lor are nevoie de mai multă culoare. Dacă respecți lucrul acesta, te vor iubi până în ultima lor zi.

Sursa: readlly.com

Etichete