Nutriție

Supărată pe iubitul său, o tânără a slabit 60 de kg și s-a măritat..cu altul!

 

img_5248Iubitul americancei Alvina Rayne din Pensylvania ajunsese să-i spună celei pe care până mai deunăzi o venera, ” o bucată de gunoi”. Motivul? Iubita lui se îngrășase îngrozitor, ajungând la 130 kg. Dar a venit vremea când respectivul a regretat amarnic cele spuse, făcând eforturi susținute pentru a o convinge să revină la el, căci tânara a slăbit 60 de kg , ajungând să arate mai ceva ca un star hollywoodian.
Supărată însă pe prietenul său,după ce aceasta a slăbit spectaculos, s-a măritat cu un tânăr fermecător, în ciuda fostului său partener.

Alvina recunoaște că, până mai deunăzi, nu reușea să se abțină de la img_5249mâncare : consuma câte 5000 de calorii pe zi, iar fast-food-urile, gogoșile Dunkin Donuts și gustările la tot pasul făceau parte din modul ei de viață. Mamă a doi copii, Alvina era atât de grasă, încât era nevoită să-și cumpere haine de la magazinele de bărbați.
În 2008, Alvina s-a hotărât să înceteze cu supraalimetarea , să se hrănească sănătos și să înceapă să facă sport. Toate astea din dorința de a-i arăta iubitului ei că nu are dreptate când o jignea neîncetat.
După ce tânăra a ajuns să aibă un fizic de invidiat, și-a găsit și marea iubire – pe Sasha, cu care s-a și căsătorit.
Din fotografii nici n-ai spune că această femeie frumoasă ar fi putut arăta vreodată altfel!

img_5251

Alvina povestește: ” Țin minte cum fostul iubit îmi spunea că, dacă am să-l părăsesc, n-o să se mai uite nimeni la mine! Mă jignea în permanență, mă făcea urâtă, grasă, proastă și era convins că nu voi putea niciodată să slăbesc, oricât de mult mi-aș dori acest lucru”
Sursa: cosmo.ru