banner marshal garden
Best seller Timp liber

Summerlost sau Visul unei vacanțe de vară

School Library Journal definea cartea, pe care ne-o propune astăzi Editura Corint, ca fiind „O carte la îndemâna celor care savurează o poveste duioasă, pornită din inimă.”

Așa că și noi, pornind de la faptul că întotdeauna Editura Corint a stiut să ne capteze atenția , vă recomandam , la rându-ne, noutatea editorială. Despre ce este vorba, așadar, în “Summerlost sau Visul unei vacanțe de vară” ?

Este prima vară pe care Cedar trebuie să o petreacă fără tatăl său și fără Ben, fratele ei mai mic, dispăruți într-un accident de mașină. A trecut un an de la evenimentul care le-a dat viața peste cap, iar familia fetei—ce a mai rămas din ea—alege să își petreacă vacanța de vară la Iron Creek, orașul natal al mamei lui Cedar. Abia ce s-au instalat în noua lor casă și un băiat pe nume Leo, îmbrăcat cu niște haine de modă veche, trece cu bicicleta pe strada ei. Curioasă, Cedar se ia dupa el și astfel ajunge în campusul unde are loc renumitul festival de teatru Summerlost. Curând, se trezește nu doar cu un nou prieten și cu o slujbă, ci și înconjurată de fel de fel de mistere, cum este cel al scurtei existențe a unei actrițe de la Hollywood, care debutase la Summerlost. Împreună, Cedar și Leo încearcă să scoată la lumină adevărul și să înțeleagă nu doar ce s-a întâmplat cu vedeta de cinema, ci și faptul că un vis se poate împlini învățând să mergi mai departe, chiar și după ce ai crezut ca totul este pierdut.

 

…..Așadar, fuga în librării și cumpărați-le copiilor sau nepoților voștri titlul propus de Corint! 

Femei de 10 pe Facebook