Ea și El

”Stai departe de bărbați dacă vrei o viață liniștită!”, spune o femeie de 109 ani

batranica

Dacă te întrebai ce îți poate asigura longevitatea, avem povestea perfectă pentru tine. Jessie Gallan, în vârstă de 109 ani, a crescut alături de părinții ei și cei 6 frați la o fermă din Scoția. Viața ei a fost simplă, rurală, a locuit într-o căsuță de lemn și a trăit liber, bucurându-se de natură.

A mers la școală pentru o scurtă perioadă, după care a renunțat și s-a angajat la o fermă, la bucătărie. Mai târziu, când s-a mutat la oraș, a mers pe aceeași linie și a lucrat ca menajeră, la o familie înstărită. 

În cele din urmă, ultimii ani din viață i-a trăit la Crosby House, cămin care are în grijă bătrâni singuri sau bolnavi. Gillian Bennett, care lucrează acolo spune că “Jessie este o femeie minunată. A adus-o aici și pe prietena ei, Sarah Jane, și stau tot timpul împreună. Îi place muzica, îi place ora de sport și este foarte independentă. Tot timpul face ceva.”

Gallan a decedat în urmă cu câțiva ani, dar a lăsat în urma sa, secretul longevității sale. 

“Secretul vieții mele lungi îl reprezintă faptul că am stat departe de bărbați. Sunt mai mult o pacoste decât o bucurie.”

Jessie a dezvăluit și un extra secret legat de vitalitatea ei: “Îmi place ghiveciul meu. Toată viața îmi aparține.”

Gallas a împărtășit cu siguranță o teorie interesantă pentru dezbatere. Având în vedere faptul că tot mai multe femei se plâng de lipsa bărbaților buni, poate că este înțelept să renunți la ideea de a căuta bărbatul mult visat și să îl lași pe prințul tău să te găsească singur. Nimeni nu poate confirma cu siguranta teoria lui Gallan, dar este cu certitudine, o abordare demnă de luat in seamă.

Sursa: healthyfoodhouse.com