Timp liber

Spune-mi cum râzi, ca să-ți spun cum ești!

Râsul nostru și caracterul. Există oare vreo legătură între rasul nostru și caracterul pe care-l avem?

O femeie care râde sau măcar zâmbește i-a atras dintotdeauna pe bărbați. Căci râsul nu este decât o modalitate deschisă de a-ți manifesta emoțiile, un semn al împlinirii și al simțului umorului. Iar statisticile arată că aceste calități sunt foarte importante pentru bărbați.
Mai mult, un zâmbet sincer nu-l va îndeparta niciodată pe interlocutorul tău. De accea, în continuare vom analiza diverse tipuri de râs și vom încerca să facem o legătură cu caracterul respectivelor femei.

Nu demult, oamenii de stiință au ajuns la concluzia că râsul, ca reacție specifică la ceea ce se întâmplă în jur, a apărut acum circa 10 mii de ani în urmă. Un înțelept chiar s-a exprimat în acest sens, spunând că , dacă omenirea nu ar fi inventat râsul, ea nu ar fi rezistat atâta timp. Mai nou, a apărut o nouă ramură a mediciei : gelotologia, care studiază efectele benefice ale râsului asupra sănătății. Potrivit acestei științe, fiecare om are un râs absolut individual și, prin urmare, și un temperament diferit.

Cum ți-e râsul, așa ți-e și caracterul

Primul tip de râs este cel încet, pe tonuri joase și aproape imperceptibil. Ochii se subțiază și aproape că nu se mai văd. Psihologii susțin că așa râd femeile puternice, cu o voință deosebită. De multe ori, o astfel de femeie nu reușește să-și găsească partener de viață, pentru că are un caracter destul de dificil. Dacă totuși se va găsi un bărbat care s-o aleagă, acesta nu va regreta: o astfel de femeie va ști să obțină ce și-a propus și va lupta pentru fericirea căminului său.

Râsul, în timpul căruia femeia își atinge cu mâna o anume parte a corpului. O astfel de femeie este o zburdalnică și un om de acțiune.Este impulsivă, curioasă și visătoare. Nu stă mult pe gânduri, înainte de a acționa. Uneori este distrată și este deseori pusă în situația de a răspunde pentru faptele sale necugetate.

Dacă veți auzi, în loc de râs, o chicoteală și veți vedea o femeie care și-a înclinat capul pe umăr, aveți de a face cu o femeie căreia îi place să flirteze, este prietenă cu toata lumea, toți o admiră și o antipatizează, în același timp. O astfel de femeie însă nu va face niciodată fapte necugetate, chiar dacă, la prima vedere, ea pare veselă și superficială. Ea încearcă să le fie tuturor pe plac și asta-i reușește foarte bine.

Râsul, în timpul căruia femeia își cască toată gura și râde cu poftă. Puteți fi siguri că interlocutoarea voastră este o femeie foarte liberă, care face numai ce vrea ea și, în plus, este foarte temperamentală. Ea va ști să răspundă la orice întrebare, dar să și asculte cu atenție. E-adevărat, nu prea știe să se abțină și să se controleze. Iar dacă e sa-și exprime emoțiile, o face în proporție de sută la sută.

Încă un tip de râs : cel în timpul căruia faci cutișoare în dreptul nasului. Femeia care-și exprima astfel emoțiile, seamăna puțin cu o fetiță. Cel mai adesea este o blondă, a cărei garderobă abundă în haine roz. Ea are nevoie de atenție și de grijă și, la prima vedere este naivă și credulă, emoțională și labilă. Dar, după cum se stie, mâța blândă zgârie rău! O astfel de femeie știe perfect când să se oprească și controlează mereu situația, chiar dacă acest lucru nu se observă.

Dacă femeia își acoperă gura cu palma atunci când râde, râsul ei fiind unul reținut, înseamnă că este o fire autocritică și că nu are deloc încredere în sine. Este aplecata către autoanaliză și nu-i place să-și exprime emoțiile. De regulă, trece neobservată în cadrul anturajului. Dar, cu puțin efort, poți descoperi la ea un suflet mare. Trebuie doar ajutată să scape de complexe.

Un râs sonor este semnul unei fantezii pronunțate și a unei încrederi în sine și în cei din jur. Poți cuceri o astfel de femeie dacă ești un gentleman și un optimist. Chiar dacă ea îți va părea, la început, “simpluță”, prima impresie se va dovedi a fi total eronată.

Sursa: rulady.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate