Sănătate

Spune-mi cum dormi, ca să-ți spun… cum ești!

Site-ul “World of art” s-a pus pe spionat: a urmărit pozițiile în care dormim, le-a dat apoi pe mâna psihologilor, iar aceștia au stat cu nasul prin cărți, și stabilit , în final, o corespondență perfectă între pozițiile în care dormim și personalitatea fiecăruia dintre noi.

1.Dacă nu puteți să adormiți decât dacă vă atingeți genunchiul de ceva sau chiar cineva, înseamnă că sunteți o persoană calmă și de încredere. În plus, sunteți sufletul găștii de prieteni. Nu sunteți deloc supărăcioasă și, ceea ce e mai important : nu vă e frică de viitor. Sunteți capabilă să zâmbiți chiar și în cea mai morocănoasă dimineața și vă adaptați cu ușurință oricăror schimbări din viața dvs.

2.Dacă vă place să dormiți în poziția embrionului uman, înseamnă că resimțiți deseori nevoia de ocrotire, de înțelegere și de compasiune. Sunteți o persoană sensibilă și vi se întâmplă uneori să mai și plângeți. Răsucidu-vă ca un covrig, în somn, practică vă protejați de problemele lumii înconjurătoare. Incercați să vă valorificați talentele ascunse și aptitudinile : apucați-vă să pictați peisaje, învățați să dansați, dezvoltați un blog personal.. Dacă soțul dvs doarme în această poziție, încetați să-l mai terorizați. Dacă așa doarme pisica dvs, totul este în regulă!

image3.Pe burtă, cu mâinile și picioarele împrăștiate în toate direcțiile ; așa dorm numai liderii. Astfel de persoane pun stăpânire pe întregul pat. Dacă aveți “norocul” să împărțiți același pat cu un astfel de personaj, pregătiți-vă să dormiți înghesuită într-un colț! Astfel de oameni sunt impulsivi și plini de inițiativă, ei urmăresc respectarea disciplinei în cadrul familiei și la serviciu, le place să planifice totul până în cel mai mic detaliu și nu le place neprevăzutul. Grație tenacității lor și a spiritului responsabil, astfel de oameni ating repede succesul și bunăstarea.

4.Pe spate dorm regii. Se pare că faceți parte din această categorie. Sunteți persoane pozitive și pline de viață, v-ați obișnuit să vă aflați în centrul atenției și vă plac găștile vesele. La serviciu sunteți ambițioase, încăpățânate, dar raționale, vă place să spuneți lucrurilor pe nume. Și acasă, și la serviciu vă comportați ca un adevărat lider și sunteți în centrul atenției tuturor. Poziția de somn respectivă le este caracteristică îndeosebi bărbaților, dar o întâlnim și în cazul ” doamnelor de fier”. Dacă în timpul nopții, Făt Frumosul de lângă dvs a început să sforăie, încercați să-l determinați să ia poziția fetusului : sforăitul va dispărea ca prin minune.

image5.Dacă dormiți ca un soldat în post, înseamnă că sunteți o persoană echilibrată, care are un țel în viață și urmărește atingerea acestui țel. Obișnuiți să fiți severă, pedantă și pretențioasă, însă cele mai mari pretenții le aveti față de propria dvs persoană.

6.Dormiți ca un cocostârc? Sunteți așadar o fire impredictibilă! Sunteți atrasă de tot felul de aventuri, iar schimbările dvs bruște de dispoziție îi șochează pe cei din jur. În doar câteva minute, delicatețea nepământeană se poate transforma într-un adevărat vulcan și invers. Sunteți deseori pusă în dificultatea de a face alegeri. În viața de zi cu zi, dar și la serviciu, preferați stabilitatea, liniștea și ordinea.

Rugați, așadar, pe cineva să vă fotografieze în timp ce dormiți, iar apoi comparați cu cele de mai sus. ..Și nu uitați să îmbrăcați o lenjerie sexy!

Surse foto: ladyclub.org, xage.ru

Uscatoare rufe