Ea și El

Și bogații plâng, câteodată : Raluca și Walter Zenga divorțează!  

 

17 ani de relație se duc , iată , pe apa sâmbetei! Showbiz-ul este cutremurat de vestea unei despărțiri iminente. Protagoniștii săi : doi tineri frumoși, despre relația cărora, odinioară,  presa vorbea la superlativ, răsfățându-i. 

Motivul invocat al despărțirii este unul ce ar putea fi chiar real : Distanța. Se știe că “ochii care nu se văd, se uită”. Raluca locuiește, de ceva vreme, în Dubai, impreună cu cei doi copii ai cuplului – Walter Junior și Samira. Soțul său faimos stă în Italia, ceea ce nu e chiar la o aruncătură de băț! In plus , a mai venit și pndemia peste ei, așa că singura lor modalitate de a fi împreună , a fost telefonul. “Apropiații cuplului” – veșnica sursă a tabloidelor – spun că Raluca nu-și dorește deocamdată un divorț oficial.  Însă răcirea relației dintre cei doi se poate observa și dintr-o simplă studiere a conturilor lor de pe Instagram : tatăl nu mai dă “like”-uri nici măcar la fotografiile copiilor săi, postate de cea  care ii este încă soție.

Cireașa de pe tortul suspiciunilor o reprezintă ultima pistare a Ralucăi, care ne îndrumă clar spre suspiciunea unui divorț iminent. Iată ce spune ea :    „În ultima vreme mi-am dat seama că petrecem mult timp în așteptare -Așteptând momentul potrivit; așteptând o scuză; așteptând să se întâmple ceva pentru ca cineva să se schimbe; pentru ca cineva să ne completeze, pentru iertare, pentru ca cineva să vină acasă.Atâta timp nu știm când se termină așteptarea și începe trăitul cu adevărat”. 

Sursa foto: newsbeezer.com și libertatea.ro 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.