Ea și El

Tinerelor singure, care își așteaptă, de o veșnicie, alesul

     

Știu perfect ce înseamnă asta. Să aștepți…Să aștepți ceva, orice, ceva care să se întâmple in viața ta. Și nu sunteți singure.

Îmi place să cred că noi, femeile singure de 30 de ani, suntem ceva mai curajoase. Indiferent dacă suntem singure pentru că așa am vrut să fim, sau pentru că așa s-au  așezat lucrurile, nici nu mai are importanță. Pentru că suntem mai puternice, atunci cand e alegerea noastră și devenim mai puternice, dacă simgurătatea noastră este rezultatul destinului…

 Suntem curajoase, pentru că suntem independente. Suntem curajoase, pentru că reușim să ne descurcăm singure. Asta nu înseamnă deloc că cele care au partener ar fi niște fricoase. Și nici că sunt mai puțin profunde. Haideți să recunoaștem : unii oameni chiar își întâlnesc sufletele-pereche și traiesc mulți ani fericiți împreună, fără să aibă vreo vină că lor le-a reușit, iar altora nu! 

De fapt, ce vreau să vă spun? Că nu trebuie să stați și să așteptați. N-are niciun rost. Puteți să vă apucați, spre exemplu, să pictați. Sau să scrieți poezii. Sau să adunați bani pentru o călătorie. Sau să citiți 100 de cărți într-un an. Sau să lucrați ca voluntar. Totul depinde de ceea ce vă interesează. Și nu pentru că vreți să întâlniți un bărbat, ci pentru că toate acestea vor da un sens vieții voastre.

Va vor defini, ca om. Vă sporesc valoarea. 

Așa că NU, nu trebuie să alergați după un bărbat! Probabil că aveți, de multe ori, senzația că toate femeile din jur s-au măritat, numai voi nu, că toate au o viață personală, numai voi nu. Dar asta nu e adevărat. 

Dacă scopul vostru în viață este să fiți precum perechile acelea “fericite”, pe care le vedeți pe rețelele de socializare, atunci mai bine renuntati la internet! Aruncați telefonul, tableta și ocupați-vă de lucrurile care vă fac fericite. 

  Pentru mine, acestea sunt cărțile, filmele, timpul petrecut cu mine însămi, cafeaua pe care o savurez pe verandă. Pentru voi poate fi orice altceva : o felie de tort, un curs de yoga, sahul, câinele preferat. Bucurați-vă pur și simplu de viață! 

Nimeni nu trebuie să stabilească, în locul vostru, ce înseamnă pentru voi fericirea. Pentru că nu alții traiesc viața voastră, ci voi! Încetați sa mai trăiți pentru cei din jur. 

De fapt, rândurile acestea nu sunt numai pentru femeile singure, ci pentru toți cei ce așteaptă ceva. O mare schimbare, un serviciu potrivit, momentul oportun. 

La urma-urmei, veți fi mult mai fericite făcând o mulțime de lucruri, decât așteptând la nesfârșit pe cineva, care nu se știe dacă va veni vreodată…

Și mai rețineți un lucru : nu toate femeile care sunt angajate într-o relație, sunt și fericite. De multe ori ele acceptă relații numai pentru că “așa trebuie”. Se mărită, fac copii. Iar apoi, la un moment dat, își dau seama că au trăit, de fapt,  pentru alții. Vreți să pățiți la fel? 

Viața e mult prea scurtă, pentru a o irosi în asteptarea prințului călare pe un cal alb!…

Sursa : creu.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate