Ea și El

Sfaturi pentru neveste, din partea amantelor

Italian man is looking another sexy woman at restaurant

Cum să-ți dai seama dacă soțul tău are o amantă? La această întrebare cel mai bine iți pot răspunde amantele. În consecință , a fost realizat un sondaj de opinie, la care respondentele sau fost femei care au o relație cu bărbați însurați. Iată ce sfaturi le-au dat ele nevestelor în cauză și nevestelor, în general.

1.Impotența subită. Dacă in cadrul relației în cuplu sexul a devenit din ce în ce mai rar, acesta ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru orice soție.

2.Controlează alibiurile! Dacă începe să-ți toarne gogoși, cum că a fost cu prietenii sau la
o ședință prelungită sau la cine știe ce eveniment “obligatoriu”, verifică-l! La povești, bărbații se pricep al naibii de bine! N-ar fi rău să apari inopinat în locul unde acesta declară că se află. Nu degeaba se spune: paza bună trece primejdia rea!

3.Cuvinte noi. Fii atentă la bagajul de cuvinte al soțului tău. Dacă brus începe să jongleze cu termeni juridici, sau cu noțiuni de artă sau de televiziune, inseamnă că in timpul liber poartă discuții repetate cu reprezentante ale acestor domenii.

4.Atenție la tonul mieros! Dacă soțul se află în delegație și, sunându-te , adoptă un ton mieros, cu care nu ești obișnuită, fii sigură că o face pentru că se simte cu musca pe căciulă!

5.Investighează, nu sta! Să nu ai încredere în bărbați! Dacă începe să fie din ce în ce mai reținut la serviciu, dacă delegațiile se înmulțesc, dacă se retrage în cealaltă camera ca să vorbească la telefon, dacă atunci când vine de undeva se furișează repede la baie, dacă butonează, pe întuneric, telefonul – nu sta pe gânduri, fă investigații! Caută o a doua cartelă SIM, scotocește-i prin buzunare, verifică factura la telefon, studiază-i gulerul cămășilor, adulmecă-l! Nu cheltui banii pe detectivi particulari! Imposibil să nu lase semne, pe care tu însăți le vei putea depista!

6.E bădăran, deci nu te iubește! Nu te uita că soțul te satisface din punct de vedere sexual! Asta nu înseamnă nimic! Dacă în restul timpului este bădăran, vorbește urât cu tine, te agresează verbal – pot fi semne certe că are pe cineva și că vorbele frumoase și răsfățul care ți se cuvin, sunt direcționate către cealaltă!

7.Ce fericit e, din senin! Dacă observi că sotul tău a devenit, din senin, atent cu tine, îți cumpără flori, mici cadouri – e clar! are pe cineva și se simte vinovat! Să nu te mire dacă vei afla ulterior că fix aceleași cadouri i le cumpăra și respectivei!

8.Caută mereu prilej de ceartă. Dacă a devenit brusc irascibil, în prezența ta, e clar: e nervos că, în loc să fie cu Aceea, e cu tine. Mai mult: niciodată să nu te relaxezi dacă, întrebându-l unde se duce, îți va răspunde, în zeflemea, ” La amantă! “. Este posibil ca chiar acolo să se și ducă!

9.Figuri noi, în așternut. Noutățile , în materie de sex, sunt cel puțin suspecte! Una este să studiați împreună literatură de specialitate sau filme erotice, iar apoi să experimentați, și alta este să te trezești brusc că soțul tău te “abordează” într-o manieră absolut neașteptată, în asternut.

Sursa: cleo.ru

Uscatoare rufe