Ea și El

6 lucruri pe care merită să le învățăm de la …“femeile ușoare”

Da, da, întocmai! De la cele la adresa cărora, de regulă, lumea mârâie! Dar și de la ele avem câte ceva de învățat! Pentru că, în multe privințe, sunt mai înțelepte decât noi. Și, de multe ori, mai fericite!

Așadar,

1. Fiți “neprevăzute”

Nu degeaba bunicile noastre susțineau că femeia trebuie să fie aidoma unei cărți necitite si o veșnică taină pentru ei, bărbații. Din păcate, majoritatea femeilor uită de acest lucru, devenind extrem de predictibile și prin asta foarte plictisitoare.

2. Iubiți-vă pe voi însevă!

Nu vă îndoiți niciodată de faptul că sunteți atrăgătoare și sexy. Barbații apreciază femeile sigure pe sine și caută compania lor. Nu uitați niciodată de propriile interese, de dragul nimănui! Altminteri, veți trăi toată viața cu regretul că nu ați trăit așa cum ați fi vrut, că nu ați obținut ceea ce v-ați dorit.

3. Nu le permiteți celor din jur să vă strice viața

Învățați să selectați, din tot ceea ce este în jurul vostru, ceea ce este cu adevărat important pentru voi. Iar restul – ignorați-l ! Astfel vă protejați și nervii, dar le și arătați celor din jur ca nu sunteți chiar așa ușor de manipulat! Așa fac femeile ușoare și de aceea stau bine și cu nervii și nici nu știu ce este aceea depresia.
4. Învățați să spuneți NU!

Nu are importanță dacă ne referim la o solicitare din partea șefilor voștri sau o rugăminte de la cineva apropiat ( mamă, soț, prieteni) : învățați să-i explicați calm celuilalt că nu poate conta pe voi, în această problemă. Nu vă dați peste cap să îndepliniți tot ce vi se cere, doar pentru a nu-i supăra pe ceilalți.

5. Deveniți independente

Din nefericire, potrivit statisticilor, în timp ce fetele cuminți și-au tocit coatele prin școli, cele “ușoare” au progresat și au devenit mult mai repede independente. Și asta pentru că primele și-au ascultat părinții și profesorii, iar celelalte au făcut ceea ce au crezut ele că este spre binele lor. De aceea, fetele cuminți ajung, la un moment dat, să constate că viața lor a trecut, și nu așa cum ar fi dorit, și că nu au obtinut nici pe departe ceea ce au visat.

6. Nu uitați să fiți pasionale!

Nu există nimic mai rău, decât relațiile “de rutină”, de care , la un moment dat, se vor sătura nu numai partenerii voștri, dar și voi însevă. E momentul să uitați ceea ce v-au învățat, cândva, mamele voastre și să fiți ceva mai..”curajoase”. Strecurați detalii picante în viața voastră de familie! Spre exemplu, dimineata, la plecare, nu vă mai pupati soțul pe obraz, ci dăruiți-i un sărut pasional, care să-l facă să se gândească la voi toată ziua! Și veți vedea ce surpriză plăcută veți avea, la întoarcerea lui acasă, de la serviciu!

Sursa : passion.ru

Uscatoare rufe