Ea și El

Sfaturi pentru doamne. Și curve. (II)

 

Vă place rău, spuneam, Internetul. Facebook, Instagram, Snapchat. Postați într-una și sunteți deseori penibile. Iată, în continuarea celor de săptămâna trecută, câteva alte sfaturi pentru a reduce penibilitatea:
6. cumpărături. Este de prost gust să ne arați ce ți-ai luat. Știi tu, postările alea care provoacă sila cu pantofii tăi cei noi, cu punga de la magazin și cutia originală din care iese ca din întâmplare hârtia ștanțată cu brandul. Suntem în 2016 și trăim într-o țară cu enorm de multe probleme. Ține-ți cheltuielile pentru tine din respect pentru oamenii care dau din colț în colț când vine „întreținerea”. Te rog. Îți spun un secret: până și ultimii cocalari au început să-și revină din postat ceasuri și mașini.

7. photoshop. Luați-o mai ușor cu aplicațiile care vă modifică pozele. Noi, băieții, suntem proști rău, dar parcă nu într-atât. Vă credeam la-nceput, dar exagerați. Mai ales acum, când vă vedem bunoace pe Facebook și Instagram și mega-nașpete pe Snapchat. Picioarele nu vi se mai termină, iar și realitate sunteți ca mine, treceți pe sub masă fară să vă aplecați măcar. Vă bombați curul și vă micșorați talia, de modificați până și clădirile din spatele vostru! Sunteți atât de „bune”, încât în orice oraș vă aflați, arhitectura pare făcută de Gaudi pe metamfetamină.

8. hashtagurile. Cele mai penibile hashtaguri ever sunt: #ilovemylife, #blessed si #soblessed. Toată lumea știe că cele care le postează sunt deopotrivă nefericite și superficiale. La fel de rău este și cel cu #ilovemyjob. Toată lumea știe ca „job”-ul tău este pe baza de.. blow. Angelina Jolie este o mega actriță și mai nou regizoare. Totuși nu postează: #1stdayonset #shooting #actress #ilovemyjob #blessed #soblessed. B cool, b like Angie.

9. adresarea. Nimic nu provoacă mai multă greață decât femeile care se adresează fanilor, oricâți fani ar avea, oricât de vedete sunt. Eu m-am trezit și mă duc la sală. Vooooi? ???”, „Ador să mă îmbrac în alb. Care este culoarea voastră preferată?”. Am vomitat puțin în gură, doar amintindu-mi. Singurul răspuns pe care l-ar merita e: „die bitch, die!”.

10. mâncarea. Nu este ok să postați poze cu mâncarea. Not cool. Cu excepția food bloggerițelor, pr-ițelor sau a acelor doamne care dețin un restaurant. Același lucru este valabil și pentru cele care ne informează unde sau la cine s-au machiat. Dacă acel make-up a fost un barter pentru acea postare, fie. Dacă nu, nu. Un pic de discreție, ce naiba!?!

11. check-in. E de căcat, vă rog să vă abțineți. Merge doar dacă vă aflați într-un loc funny, nu scump. Exemplu: shaormeria Dristor e ok, Isoletta nu. Sau un loc care nu vă caracterizează. Ați ajuns din întâmplare la Hanul Drumețului, check-in. Mergi acolo săptămânal? Atunci ești o manelistă și ..”die bitch, die”!

12. selfie-stick. Posesoarea bățului de poze selfie e loserița grupului. Dacă ești cea care cară acea mizerie peste tot, înseamnă ca tu ești cea mai nasoală din anturaj și altfel n-ai prinde în veci poza de grup. „Geta, fă-ne și tu o poză cum ne distrăm la Loft”. „Stați, fă, că intru și eu! Am bățul la mine!”

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.