Ea și El

Un soț de doi bani, o soție obosită și un divorț neinspirat

Iubitul meu soț!

Iți scriu această scrisoare pentru a te anunța că te părăsesc. Am fost o soție minunată, în toți acești 7 ani, și… n-am primit în schimb nimic. Ultimele două săptămâni mi-au pus capac, însă picătura care a umplut paharul a fost telefonul șefului tău, care mi-a spus că ți-ai dat demisia.
Săptămâna trecută când ai venit acasă, nici nu mi-ai observat noua manichiură și nici tunsoarea pe care tocmai mi-o făcusem. Nu ai observat că ți-am pregătit la cină mâncarea preferată și nici că mi-am cumpărat halatul acela sexy. Ai cinat în două minute și ai plecat, ca de obicei, să te culci. Nu mi-ai mai spus demult că mă iubești și nici măcar nu mă mai atingi.. Nu știu dacă e adevărat ca te-ai săturat de mine sau doar te prefaci, dar am decis să plec.

P.S. Dacă vrei să dai de mine, să știi că mă stabilesc, cu fratele tău, în Virginia de Vest.

Îți doresc numai bine,
Fosta ta soție
Iată și răspunsul la această scrisoare:
Draga mea fostă soție,

Nimic nu ar fi putut să mă bucure mai tare decât scrisoarea ta. Sunt de acord, am fost căsătoriți timp de 7 ani, dar în tot acest timp ai fost departe de ideea de soție ideală. Află că plecam să mă culc devreme pentru a scăpa de bombănitul tău permanent. Din păcate, nu m-a ajutat. Am observat foarte bine și că te-ai tuns, dar primul gând care mi-a venit atunci în minte a fost “Arăți ca un bărbat”. Și de aceea am preferat să tac. Mama m-a învățat că e mai bine să tac, dacă nu pot spune ceva drăguț. Legat de cina mea preferată, cred că m-ai confundat cu fratele meu: tu știi bine că eu nu mai mănânc carne de porc de câțiva ani buni. Halatul cel sexy l-am observat, la fel de bine cum am observat și prețul, pe care nu apucaseși să i-l scoți: 200 de lei. Am tot sperat să nu existe nicio legătură cu faptul că, cu o zi înainte, fratele meu împrumutase de la mine…200 de lei.
Dar, chiar și în pofida tuturor acestor lucruri, eu continui să te iubesc și să cred că am fi putut trece impreună și peste asta. Tocmai din acest motiv, când am aflat ca am câștigat la Loto 200 de milioane de lei, mi-am dat demisia și am cumpărat două bilete pentru Jamaica. Am crezut că putem lua totul de la inceput. Însă, venind acasă, am dat peste scrisoarea ta…Asta e, probabil că nimic pe lumea asta nu e întâmplător. Sper să fii fericită, cu noua ta viață. Juristul meu mi-a spus că , grație scrisorii tale, nu vei putea obține de la mine niciun leu, la divorț.

P.S. Nu știu dacă ți-a spus cineva, dar fratele meu, Ion, s-a născut, de fapt, ” Ioana”. Sper ca acest lucru să nu te deranjeze prea tare.

Cu drag,
Fostul tău soț

Sursa: buff.ly

Surse foto: psyholove.ru, babycentre.co.uk