banner marshal garden
Ea și El

Da, e foarte important cum arăți, dar el nu te va iubi, dacă nu găsește la tine următoarele 6 lucruri

 

Așa  este, bărbații sunt niște ființe “vizuale” . Ei sunt  incitați de factori externi. Mai cu seamă în această epocă a Instagramului, bărbații se lasă pradă provocărilor estetice venite din direcția divelor ce populează mediul online. 

Însă, chiar și dacă te chinuiești, cu orele, la sală sau stai toată ziua în fața oglinzii, nu-ți vei putea ține lângă tine iubitul pentru totdeauna. El are nevoie de la tine de mult mai mult. Și iată cele 6 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească, de vrei să nu fii părăsită niciodată: 

 

  1. Bunătatea și recunoștința. Barbatul trebuie să simtă iubirea ta, grija și bunătatea. Astfel el va ști că îl prețuiești și că el e important pentru tine. El are nevoie ca tu să apreciezi ceea ce el face pentru tine. 

2.  Simțul umorului. Frumusețea trece, dar simțul umorului rămane și te ajută să depășești momentele dificile ale vieții. Bărbatul are nevoie de o parteneră care să-l amuze. El vrea ca relația cu ea să-i aducă bucurie. 

3. Siguranța și încrederea în sine. Încearcă mereu să fii mai bună decât esti. Fii o femeie capabilă să-și susțină punctul de vedere, să-și apere valorile. O astfel de femeie reprezintă o provocare pentru un bărbat si îl va obliga să devină, de dragul tău, si mai bun decât este. 

 4. Capacitatea de a-și urmări propriul vis

Bărbatul nu vrea o simplă “anexă” lângă el. El nu vrea să reprezinte “totul” pentru tine. Tu trebuie să ai propria ta viață, țelurile tale ; o femeie ambițioasă va atrage întotdeauna bărbații. Pe care îi va și stimula, de altfel. 

5. Responsabilitatea pentru faptele tale. 

O relație bună nu poate fi generată decât de doi oameni maturi. Nimeni nu-și dorește o relație cu un partener imatur, care nu știe ce să facă și care nu este capabil să învețe și să înțeleagă. Nu înceta niciodată să inveți și să te dezvolți. Acest lucru te va ajuta mult in relație. 

6. Știința de a comunica eficient

Comunicarea este cheia relațiilor fericite. Dar nu e un lucru ușor, așa cum ar părea la prima vedere. Căci foarte multe relații de cuplu eșuează din lipsa unei comunicări deschise dintre parteneri. Fii deschisă față de partenerul tău și încurajează-l să faca la fel, fără să-l critici sau ironizezi. 

Sursa : soulpost.ru 

Femei de 10 pe Facebook