Ea și El

Scrieți orice, numai scrieți!

Uau-uau-uau! Sau, cum zic ăştia mai culţi, wow-wow-wow! V-a picat greu că v-am certat că nu prea vă-nghesuiţi cu scrisul şi, ce să zic, aţi recuperat! Gata, fără mult intro, că n-avem loc.

Neastâmpărata, Bucureşti: Dragă Nuţi, am o problemă şi sper să mă poţi ajuta. A aflat bărbatu-meu de prietenii mei. Înţelegi, am mai mulţi buni prieteni… Sile e băiat cuminte, nu sare cu cuţitul, dar, totuşi, ce să fac?

Fată, am căzut serios pe gânduri: am io mai multe sfaturi decât prieteni ai tu? Bine, uite unul măcar: astâmpără-te!

ando16Leonardo di Caprio, Păuleşi, Argeş: Stimată doamnă, am 23 de ani şi încă n-am cunoscut femeia. Nu Femeia, cu F mare, aceea, unica, dar nici măcar femeia pur şi simplu. Vă-ntreb scurt: Sunt pierdut?

Măi, băiete, m-ai spart cu numele! Parcă văd că eşti brunet ca Will Smith… Nu, prietene, nu eşti pierdut, eşti câştigat! Cu condiţia ca până-n toamnă să-ţi iei inima-n dinţi şi cardul de credit în buzunar şi să faci totuşi un pas spre careva!

Lili Lili, Veneţia: Sunt în Italia de 37 de luni, le număr ca pe… nu ştiu ce…, şi drăguţul meu a rămas de capul lui în Moşnenii-de-Pădure, din Bihor. Nuţi, salvează-mă, spune-mi că încă mă aşteaptă!!

Lilişor, mamă, eu pot să-ţi spun fără să clipesc şi că ninge-n Sahara. Vorba e: ai crede?

Aurora Popescu: Domnişoară, n-aş fi crezut să apelez vreodată la o asemenea rubrică, dar n-am de ales: cred că mi-am pierdut sexapilul. Ştii sau nu ştii ce pot să fac?

Sigur că ştiu: mergi frumos la cel mai apropiat supermarket şi cere două chile. De sexapil. Vezi să fie de-ăla roşu, că ăla galben e cu e-uri.

Geta M., Braşov: Drăguţico de Nuţico, îţi scriu doar ca să-ţi spun că sunt bine mersi şi că n-o să am niciodată nevoie de sfaturile tale!

Dragă Geta-Feta (n-am găsit altă rimă), mă flatează că mă pui pe picior de egalitate cu multprearegretatul de Ceauşescu, care primea mii de scrisori de la femei, cu „Sâc, că şi luna asta mi-a venit!” Atât. Ţi-ajunge.

Etichete

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate