Există şi-un DAR... Frumusețe

Despre bucle, căpițe de fân și… Bleahhh total!

Sunt aşa multe multe imagini „suculente”în care îmi pot înfige colţii ,încât nu ştiu de unde să încep!
Am promis că voi reveni în ceea ce priveşte imaginea ALINEI PUȘCAȘ. Zâmbet frumos, privire inteligentă, înaltă, suplă, o femeie frumoasă, ce mai! Nu am discutat niciodată faţă-n faţă, aşa că nu îmi pot da cu părerea asupra minții sale şi a felului său de a fi . Când au promterul în față, toți par deştepţi.

Revin la ale mele drăgălăşenii…. cu ţepi. Alina, te plac al naibii de tare, ca simplu telespectator, DAR .. nu ştiu de ce ai aceeaşi imagine mereu, mereu ,mereu . Sunt confunz , privind apariţia ta . Jur că mă uit la aceeaşi reluare. Bucle , bucle şi iar bucle, mici mari ,mai ciufulie, bucle bucle.

imageCe păcat!!! Cred că vrei să arăţi că Peg Bundy. Mult prea tapată coafura ta , un fel de triste variaţiuni pe aceeaşi temă. O pot compara cu nişte… macaroane cu brânză.. Prea nefericită, pentru a putea fi consumată de sine stătător ..Nu înțeleg decizia ta dea o transforma în cel mai simplu fel de mâncare. Poate că da, cu puţin zahăr, viaţa pare mai gustoasă. Dar frumoasă nu. Gustul se duce şi rămân buclele tale banale şi prăfuite. Păcat, aş zice, pentru că eşti o apariţie plăcută şi cuceritoare. Dacă tu eşti cea doritoare de bucle şi buclite, este ff rău… Eşti obsesiv de banală. Dar dacă alegerile stau însă în mâna unor profesionişti, atunci situaţia este foarte dramatică. Efectul de „Ziua cârtiței” mă face să mă gândesc că acolo, la voi, nu există decât un odulator ce stă aprins veşnic, precum becul lui Edison.
*
Plecată din grădina plină de blonde a Pro-tv-ului , TEO  TRANDAFIR găsește în continuare resurse să fie savuroasă , haioasă, în concluzie un presonaj pitoresc.Am urmărit-o mereu cu interes şi o îndrăgesc din cale-afară. Deşteaptă şi mereu pe fază, populara vedetă încă îşi amuză copios publicul. DAR …ca şi look, a rămas blocată în timp.image

Aceeaşi tunsoare, culoare. Terne şi banale ambele. Căciuliţa aceea de păr a devenit un fel de Second skin pentru Teo. Îmi pare rău să o spun, DAR este minus valoare. Coafura pare o căpiță de fân, pârjolită de arșița toridă a furiei lui Adrian Sârbu. Şuviţele blondine în diverse game stau aruncate, trist şi leşinat. Parcă și văd , cu ochii minţii, cum hair-stiliștii îi toarnă o tonă de spumă şi îi freacă bine scăfârlia. Cu o rugăciune, un feon şi două mâini stângace şi învechite, obţinem un șomoiog de cânepă, în loc de podoaba capilară. Să-i zicem păr, deşi nu-mi vine . Teo este salvată însă de zâmbetul ei frumos şi de haioșenia pe care mulţi încearcă să i-o imite. Păcat că în acest secol, în care posibilităţile sunt multiple şi la îndemână, Teo alege să rămână agăţată în timp .De foarte departe şi uşor înfundat, se aude cum urlă, singură şi abandonată, speranţa unei reinventări „capilare” pentru Teo Trandafir.
*
Încerc din răsputeri să găsesc un plus, ceva drăguţ sau blând de spus, despre OANA  LIS , DAR…mă las păgubaș! Totul mi se pare de un prost gust, dus la rangul de mare artă. Această Merlin Monroe de Dâmboviţa mă lasă mut, de fiecare dată. De la ţinută, stil, machiaj, și până la coafură, Oana Lis este un Bleahhhh total. O privesc şi văd o entitate vopsită blond, cu părul ars, spulberat în goana ei după ceva “de papa”. imageCuvintele care îmi vin în minte sunt: ieftin , prost şi alterat.Această bucată amorfă de „NIMIC” mai și apare în emisiuni tv. Ştiu lipsa de gust, prostia pe toate planurie, de la stil la discurs, aduce uneori audienţe. Sau, ceva mai des… DAR, vă rog eu, dacă o mai îndesaţi la tv, măcar mai pieptănaţi puţin halca de bold ieftin.
Zâmbind, cu speranță şi aplomb, mă arunc zgomotos în marea subiectelor de inspiraţie ce ne înconjoară.
Până dată viitoare al Dvs STILETT *O !

Uscatoare rufe