Frumusețe

Secretele lui Gwyneth Paltrow. Vrei să fii și tu frumoasă?

Gwyneth este o actriță, cântăreață și autoare americană, laureată, în 1999, a premiului Oscar pentru „Cea mai bună actriță”. A fost căsătorită cu Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay, de care a divorțat anul trecut, cuplul având doi copii împreună. Tatăl ei este evreu, descendent al unei familii de rabini, iar mama – între altele, cu origini dintr-o familie olandeză din Barbados. Gwyneth Paltrow a debutat pe scenă în 1990, iar pe „micul ecran” în 1991. A devenit cunoscută pentru roluri în filme precum Se7en (1995), Emma (1996) sau Dincolo de uși (1998), iar pentru interpretarea din Shakespeare îndrăgostit (1998) a primit numeroase premii și nominalizări.
Gwyneth Paltrow a mai interpretat roluri, atât secundare cât și principale, în filme ca: Talentatul domn Ripley (1999), Ușuraticul (2001) și Dovada (2005), pentru care a fost nominalizată pentru un premiu Globul de Aur.
Din 2005, Gwyneth Paltrow reprezintă parfumurile Pleasures de la Estée Lauder.

Putem spune, fără să greșim niciun pic, că Gwyneth Paltrow rămâne, de mai bine de 20 de ani, rămâne una dintre cele mai apreciate și solicitate actrițe ale Prezentului! Pare uluitor, însă nu este, pentru că, dacă o privești, celebra blondină aproape că nu s-a schimbat deloc, de când a interpretat memorabilul rol din filmul “Shakespeare in Love”.
Gwyneth este o persoană generoasă și și-a destăinuit în repetate rânduri secretele frumuseții sale, la rugămințile fanilor săi, dar și ale jurnaliștilor.
Mai jos, veți găsi o selecție a celor mai importante mesaje ale actriței către doamnele și domnișoarele care doresc să-i afle tainele:

Simplitatea este cheia succesului

“În sufletul meu, sunt o puștoaică. De obicei nu mă machiez, iar atunci când ies în lume, prefer puțin rimel și niște bujori în obrăjori. Natura m-a înzestrat cu un păr bogat și ondulat, de aceea obișnuiesc să mă coafez foarte simplu : părul încă umed îl împart pe șuvițe, îl pun pe bigudiuri calde și aștept până se usucă. În final obțin niște bucle foarte soft, aproape naturale”.

Apa este sursa vieții noastre

“Eu beau foarte multă apă și tot mă simt deshidratată. Dedic mult timp studiului demineralizării apei și adăugării de sare marină, pentru o mai bună absorbție. Deși gustul nu este dintre cele mai bune, diferența dintre apa potabilă și apa minerală este colosală!”

Mijloacele de primă necesitate, la drum lung

“Dacă zborul cu avionul este unul lung, obișnuiesc să folosesc, pe durata lui, o mască pe bază de alge marine. Este o invenție genială, ea contine componente organice si hidratează excelent! E posibil să arăt cam ciudată, în avion, cu o astfel de mască pe față, dar mă interesează rezultatul! Mai port cu mine câteva sticluțe de Vitamina C și multă-multă apă!”

Schimbarea “beauty-rutinei “

“Dacă te afli într-o călătorie și obișnuiești să călătorești des, e clar că nu poți respecta ritualul obișnuit de îngrijire personală. Iar asta se reflectă instantaneu asupra pielii. După un zbor prelungit mă grăbesc la hotel. Dacă acesta are și piscină, înot și fac exerciții cardio, iar apoi obligatoriu o ședință de saună!”

Frumusețea interioară = frumusețe exterioară

“A face sport, înseamnă pentru mine să mă și simt bine și să și arăt bine! Merg la sală de cinci ori pe săptămână. Mă ajută foarte mult sauna cu infraroșii. O frecventez de trei ori pe săptămână. Sauna este un detoxifiant perfect și este unul din “micile secrete” ale frumuseții mele. Cu cât sunt mai puține toxine în organism, cu atât te simți mai bine și arăți mai bine. Și mai cred că este foarte important să te înconjori de oameni la care ții și care te inspiră. Atunci te simți fericită, mulțumită și frumoasă, indiferent de câte riduri ai!”

Sursa : ivona.bigmir.net

Surse foto: rev. Vogue, people.com,