Campanii Frumusețe Sănătate

“ Nu există femeie să nu-și dorească să arate bine și să se simtă bine în propriul corp” – interviu cu artista Ianna Novac

 

E frumoasă foc, talentată cât cuprinde și extrem de charismatică. Are o familie de nota 10 și, mai ales, este de două ori mămică. Cu toate acestea, Ianna Novac arată impecabil, ca și cum sarcinile i le-ar fi purtat altcineva, nu ea însăși! 

Cu siguranță, toate femeile tinere se uită cu admirație ( unele poate chiar cu ușoară invidie) la astfel de femei. Dar Ianna nu este o persoană egoistă și este gata să le împărtășească tuturor secretele trupului său.  Prin interviul acordat revistei noastre în plină vacanță, Ianna Novac devine și ea parte a Campaniei noastre, “Sănătoase și Frumoase”.

femeide10.ro : – Cat de mult ar trebui sa conteze pt o femeie felul cum arata, dragă Ianna? Este firească această preocupare? 

Ianna Novac : – Cred că pentru orice femeie felul in care arată este important,când iti place de tine in oglindă starea de spirit este extraordinară si te  bucuri mai intens de viată.

Eu personal dacă depăsesc un kilogram nu mă simt bine si imediat i-au măsuri,  adică.. mănănc un pic mai putin. Ador să fiu in formă maximă !!!

femeide10.ro : – Si chiar ești!  Dar se spune că “obrazul subtire cu cheltuiala se tine”. Tu, personal, cum ai grija de silueta ta? Unii ar zice ca te costa o avere sa arati asa…

Ianna Novac : – Nu stiu dacă este chiar asa,  eu cred că se tine cu „mare grijă” la ceea ce mănănci si la cât mănănci. Eu niciodată nu fac abuz de mâncare. Am 3 mese pricipale pe zi plus 2,3 gustări, doar că trebuie să mentionez că mesele mele sunt echilibrate cantitativ si intotdeauna am grijă să contină proteină. Nu cred in minuni, nu cred in diete, cred in echilibru, rabdare si perseverentă. Dietele  frustrează si distrug sănătatea, care este cea mai importantă ar trebui să intelegem că echilibrul este cheia in toate.

femeide10.ro : – Sunt multe femei care gasesc in faptul ca au nascut o scuza pt felul cum arata. Tu…ai nascut de doua ori. Cate kg ai acumulat? Ai fost atenta la greutatea ta in timpul sarcinii? 

Ianna Novac : – La prima sarcină am acumulat 13 kg si la a doua 14 kg . Da, am fost foarte atentă la alimentatie tocmai pentru a nu depune grăsime,  ci doar hrană pentru copil si corpul meu. Am făcut aqua gym si masaj pana in ultima zi de sarcină . In ambele cazuri m- am intors acasa cu 4 kg în plus,  care însă au dispărut în două  săptămâni. Secretul este să fii in permanență conectată cu corpul tău si să ai grijă să-l hrănesti  cu ” Hrană” nu doar cu mâncare. Dacă mănânci ce trebuie si in cantităti moderate,  atunci corpul te va răsplăti. Foarte multe femei se relaxează in sarcină si mănâncă “pentru doi”,  dar este total gresit, important este CE mănânci ! Cele 9 luni trec foarte repede,  apoi din păcate acele femei trăiesc o depresie în momentul in care văd kilogramele acumulate care s-au instalat si nu dispar asa usor . Fiindcă nu există femeie să nu-si dorească să arate bine si să se simtă bine in propriul corp.

femeide10.ro : – O să te rugăm să închei cu câteva sfaturi adresate  tinerelor plinute

Ianna Novac : – Din propria experientă vă spun că trebuie să vă modificati perceptia asupra alimentatiei si să incepeti să vă hrăniti corpul cu fructe, legume, proteină,  să mâncați ori de căte ori vă este foame,  dar putin. Procesul slăbirii este important să fie lent si sigur. Minuni nu există!

Dacă o să ajungeti să vă hrăniti corpul,  nu o să aveti niciodată probleme cu greutatea! 

femeide10.ro : – Mulțumim, Ianna, vacanță plăcută!

Publicitate