banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

Dacă iti doresti o femeie de zece in viața ta, învață să fii unul de douăzeci

Există femei de zece! Chiar dacă nu au reușit sa fie recunoscute la adevarata lor valoare. De cele mai multe ori, oamenii de nota 4 sunte cei care pun verdicte si etichete gratuite. O femeie de zece este o femeie care știe sa spună „Nu”. Un „Nu” răspicat si ferm in fața resturilor presărate, anevoios, la picioarele ei fine. Este femeia care stie sa umble pe tocuri fără a se împiedica. Este o femeie care a îndurat suferințe, a vărsat lacrimi. Amare sau dulci. A luptat in războiul cu fantomele trecutului si l-a câștigat.

Este femeia care trăiește aici si acum. Femeia care a aruncat Jumătățile de măsura in spate, a îndurat singurătatea si a inceput sa se iubească. Mai mult si din ce in ce mai mult.
Este Femeia cu majusculă. Femeia premiantă si însetata de schimbare si cunoaștere. Femeia credincioasă. Atât bărbatului de langa umărul ei cât si in fața lui Dumnezeu. Femeia de zece se simte de la o posta. Are un aer distins si va impresiona de fiecare dată prin feminitate, siguranța si multă iubire. O iubire pregătită sa o ofere celui care o merita.

Cu toții ne dorim femei de zece. Ele sunt printre noi. Important este sa fim pregătiți si sa învățam sa ne descălțăm in pragul inimii. Numai asa le vom putea descoperi si cunoaște. Iar dacă iti doresti o femeie de zece in viața ta, învața sa fii unul de douăzeci in fața vieții!

Mă numesc Alexandru Chermeleu. Sunt psiholog, autor, blogger si visător. Puțin din toate! Daca vrei să fii printre primii cititori ce pot intra in posesia primului meu roman, Desculță printre pietre reci, înscrie-te pe linkul de mai jos și așteaptă mesajul meu.

Click aici: https://stylishedbooks.ro/desculta-printre-pietre-reci-vol-1

Femei de 10 pe Facebook