Ea și El

Top 5 metode pentru a vă “gestiona” soțul cât mai eficient

Toate femeile visează să-și conducă bărbații, dar nu toate reușesc. Și asta pentru că nu toate știu să-si folosească atu-urile feminine. Și pentru că nu înțeleg întru totul natura bărbatului. Mai jos, vă vom dezvălui câteva secrete pe care este bine să le știți.

Mai întâi trebuie să vă înțelegeți natura feminină. Sunteți femei, deci jumătatea frumoasă a Lumii, cea care are nevoie de o protecție impotriva răutăților din jur. În plus, care are nevoie de cineva care să le întrețină si lângă care femeile să se simtă protejate. Dar si voi aveti obligatii față de soți. Fidelitate, confort în casă, grija față de copii, dragoste.

Acum despre Ei. LOR le place libertatea. De aceea orice atentare la libertatea lor, naște conflicte. De aceea, o acțiune directă în acest sens nu este recomandabilă. Trebuie găsite căi indirecte pentru a obține rezultatul dorit. Adică, să vă folosiți istețimea proverbială! Cu alte cuvinte, să le dați bărbaților ceea ce-și doresc si, în schimb, să obțineți de la ei ceea ce vă doriți voi.
Haideți să studiem acțiunile femeilor “istețe”, care reușesc să obțină de la bărbați tot ceea ce-și doresc!

Sentimentul superiorității. Bărbaților le place să se simtă cei mai importanți în familie. Și trebuie să le oferiți această senzație. Femeile care încearcă să le dicteze soților lor, sunt sortite eșecului. Creați-i senzația că el ia deciziile importante și manipulați-l din umbră!

2. Sporiți-vă valoarea. Pe măsură ce anii trec, femeile încetează să se mai prețuiască. Muncesc ca niște sclave, in gospodărie, iar apoi își invinuiesc soții de acest lucru. Încetați să mai fiți așa! Trebuie să arătați în permanență cât valorați, de fapt! Să vă dăm un mic exemplu: să zicem că soțul vine obosit de la serviciu și se așează la masă. Soția intră in bucatărie și-l întreabă dacă mâncarea e bună și dacă nu mai vrea să mănânce și altceva. Dialogul se leagă frumos și, printre picături, puteți să-i strecurați și ideea că ati avut o zi foarte grea. Iar în final să-l și rugati să vă ajute, într-o oarecare privință. Nu uitați, de asemenea, că, la fel ca și la prima întâlnire, trebuie să vă străduiți să arătați mereu bine în fața soțului dvs. În plus, nu trebuie să-i permiteți niciodată să vă jignească. Dar nici nu-l provocați! El trebuie să simta și personalitatea voastră puternică, dar și tandrețea feminină.

3. Fără isterii și șantaje! Dacă la început ar părea că aceste tactici funcționeaza, cu timpul rezultatul va fi unul negativ. Bărbatul nu trebuie abordat cu forța. Trebuie găsite căi ocolite. Explicați-i cu calm problemele familiei și căutați împreună soluții. Bărbatul trebuie să se simtă important și trebuie să-i dați senzația că veți face cum spune el.

4. Știința de a ceda și a accepta compormisul
Sunt două metode care și-au arătat din plin valabilitatea. Caci comunicarea este vitală, in orice domeniu. Există destule femei “șmechere” care își zăpăcesc partenerii cu cuvinte și gesturi de iubire, după care le cer ceea ce-și doresc! Sau care își împart în mod egal privilegiile : vrei să mergi la bere cu băieții, voi merge și eu la shopping cu prietenele!

5. Manipularea cu simțul datoriei, al fricii și al vinovăției.
Aceste metode nu sunt din cale-afară de corecte. Dar dau roade! Deseori, femeile se supără pe câte o prostie. Iar când barbatul începe să se frământe,simțindu-se vinovat, ea îi arată cum ar putea să-și “spele păcatele”. În plus, deseori le spunem soților noștri “cum ar trebui să se comporte un bărbat adevărat”! Prin asta nu facem decât să-i ambiționăm și astfel să-i manipulăm!

Va sfătuim să vă purtați cât mai frumos cu soții voștri. Dati-le ceea ce-și doresc și veți primi ceea ce vă doriți! Căutați caile cele mai înțelepte pentru a ajunge la sufletul soților voștri, astfel încât ei să nici nu bănuiasca măcar că sunt conduși “din umbră”!

Sursa : mojsovet.com

Uscatoare rufe