Frumusețea femeii Diamond Modă

Schimbarea care vindecă

Femei de 10 sau nu, avem o tendintă permanentă de a fi foarte critice cu noi însene. Suntem mai mereu nemulțumite de felul in care arătăm, de cum ne stă părul, de cum ne-am prezentat la întâlnirea cu un client sau la ședința cu părinții… Ne criticăm cu ușurință că nu am terminat la timp ceva sau altceva, că am mâncat după 7 seara, că am uitat să ne sunăm părinții, că nu am verificat toate temele copiilor… Mereu e ceva de criticat.

Pentru bărbați e mult mai simplu. Se văd mai frumoși decât sunt, se văd mai tineri, se felicită și dacă sunt promovați și dacă duc gunoiul, se mândresc cu copiii născuți de noi, îi iubim, dar nu reușim să invățăm de la ei această relaxare benefică și să ne vedem cum, de fapt, suntem: foarte bune!

Ce-ar fi să ne relaxăm măcar din când in când? Să fim mai bune cu noi… Să ne iertăm că nu suntem perfecte. E ok să nu fim perfecte.

Nu trebuie să ne placă toată lumea. Iar dacă ne dorim să fim plăcute, să incepem cu noi, să ne iubim așa cum suntem, imperfecte!

Vă sugerez să purtați mereu un Secret de la Diamond… Are 25 den și e unul dintre cele mai inovative produse modelatoare, aplatizează abdomenul, subtiază coapsele, ridica fesierii… straluciți pur și simplu cu Diamond by Adesgo!

Rubrică susținută de: