Modă

Paltoanele acestui sezon. (IX) Cu ce anume le purtăm?

Se potrivește, oare, paltonul la orice ținută? Cu siguranță, le putem asorta perfect la costumele office sau sport, la blugi și la pantalonii clasici, la fustele mini sau rochiile maxi.

Costumul din cașmir poate deveni o variantă perfectă.

Încercați și voi : un palton demi-sezon drept, de nuanță uni, îmbrăcat peste un costum din cașmir. Completați ținuta cu niște pantofi sport, cu un rucsac și…la drum!

теплое пальто

осенний вариант

Сostumul office

Designerii recomandă acest costum purtat cu un palton mai lung sau cu croială dreaptă. Nu veți greși niciodată dacă puneți deasupra și un palton oversize. Se cere o încălțăminte cu toc, dacă vreți un stil clasic. Adidașii vă vor duce către stilul casual.

зимнее женское

2

Un puloveraș și o fustă

În primul rand, țin de cald. Deasupra puteți îmbrăca un palton tip halat sau unul la două rânduri de nasturi și…gata! Stilul clasic e al dvs!

серое пальто с юбкой

4

Cu un pulover, o cămasa și jeanși

…combinarea acestor elemente cu un palton drept și cu tocuri denotă un bun gust și o cunoaștere a trendurilor. Purtați-le cu încredere!

оверсайзный вариант

лодочки

Cu un pulover, un sacou și pantaloni

…un look pt office, intr-o zi încruntată și rece? Vă puteți juca cu culorile și detaliile.

женский блейзер

стильные новинки

Cu rochiile

O siluetă înaltă și zveltă se combină perfect cu o rochie lungă tricotată sau cu o rochie tip cămasă de lungime medie. Încălțați și niște cizme îna,te sau botillioane pe tocuri. Varianta scurtă de palton poate fi combinată cu rochii mini sau maxi.

зеленый

Sursa : https://modnaya-krasivaya.ru/modnye-palto-osen-zima/

Publicitate