Ea și El

10 modalități pentru a-ți spori șansele de a-ți găsi un partener

Multe dintre noi sunt demult pregatite pentru a ne crea o familie, însă lucrul acesta nu este deloc simplu. Este foarte dificil să-ți găsești partenerul potrivit, însă există destule modalități pentru a ușura această misiune.

1. Identifică ce vrei cu adevărat.
De fapt, ce cauți? Caci, dacă nici tu nu știi, cum vrei să găsesti ce-ți trebuie? Nu face liste interminabile de criterii, dar măcar stabilește exact ce e de evitat. Dacă Fostul era agresiv și cam trăgea la măsea, e clar ca aceste caracteristici trebuie să-i lipsească următorului.

2. Inconjoară-te de oameni pozitivi
Energia ta atrage oameni asemeni ție, iar mediul în care te învârti îți influențeaza starea de spirit. Dacă prietenii tăi au o încarcătură pozitivă, în special în ceea ce privește iubirea, atunci acest lucru se va răsfrânge și asupra ta. Și invers.

3. Ieși cât mai mult în societate si socializează
Cu cât te vei afla mai mult între oameni, cu atât mai mari sunt șansele să-ți găsești jumătatea de viață. Mergi acolo unde te simți bine. Dacă nu-ți plac cluburile și barurile, nu te chinui! Îți poți gasi perechea la fel de bine și într-o bibiotecă, dar și la o serbare câmpenească!

4 Incetează să mai fi speriată
Frica te împiedică să-ți găsești un partener de viață. Acceptă-ți neajunsurile și nu mai încerca să fii perfectă. Este extrem de important să-ti depășesti temerile , pentru a-ți găsi perechea.

5. Focusează-te asupra energeticii tale.
Dragostea este impredictibilă. Îți poți întâlni alesul într-un magazin, la antrenament, în vacanță sau la coadă la benzină. De aceea trebuie să fii mereu pregătită. Și nu avem în vedere felul cum ești îmbrăcată, ci la deschiderea ta față de socializare și de încrederea în sine.

6. Fă primul pas
Indiferent dacă ne referim la viața reală sau la online. De cele mai multe ori nu e suficient să aștepți, trebuie să si acționezi.

7. Schimba-ți programul și obiceiurile
Mergi mereu la aceeași cafenea? Ajunge! E timpul să încerci ceva nou! Ieși din zona de confort. Nu trebuie să-ti schimbi radical obiceiurile, dar trebuie să le mai ajustezi, pentru a-ți spori șansele de a cunoaște oameni noi.

8. Evită persoanele toxice
Nu încerca să schimbi pe cineva, sau să salvezi pe cineva. Dacă ai de a face cu un om cu probleme, să nu crezi nicio clipă că iubirea ta îl va schimba. El trebuie să facă totul singur. Iar dacă se poartă urât cu tine, nu-i căuta justificări, ci pleacă, pur și simplu.

9. Fii realistă
Nu căuta iubire ca-n filme și nici dragoste la prima vedere. Nu toți oamenii simt instantaneu ceva, unul pentru celălalt. Uneori e nevoie de ani buni, până să descoperi în celălalt, omul de care ai nevoie. Așa că nu-ți impune limite.

10. Mai lasă naibii telefonul mobil!
Nu-ți vei găsi niciodată bărbatul visurilor tale, dacă vei sta toată ziua cu nasul in telemobil! Lasă-l deoparte. Trăiește aici și acum, în realitate!

Sursa : soulpost.ru

Uscatoare rufe