banner marshal garden
Modă

4 tipuri de încălțări de toamna, în care aveți toate șansele să arătați jalnic!

Pentru a arăta sic, trebuie să acordăm o atenție sporita încălțămintei. Aceasta trebuie să gfie de calitate, și în acest fel, ne vom simți și confortabil, iar pantofii noștri vor arăta foarte bine. De asemenea, încălțămintea trebuie să fie îngrijită. În al treilea rand, este foarte important designul încălțărilor noastre. Desigur, puteți porta tot ce vă taie capul! Dar dacă nu vă este totuna , cum arata încălțămintea voastră și ținuta, in general, atunci trebuie să evitați modelele desuete și să alegeți mereu modele în trend.
Stiliștii de la femmie.ru ne dezvăluie care sunt modelele care ne fac să arătăm “ieftin”. Așa ca, iată ce trebuie să evitați să încalțați :

1. Botinele cu talpă groasă
Până acum cateva sezoane, erau ok. Acum sunt demodate. Cele mai desuete modele sunt cele cu talpă din plută, evitați-le cât puteți! Dacă totusi acest tip de pantofi reprezintă încăltămintea voastră preferată, atunci optați pentru modelele din piele, negre, fără briz-briz-uri.

@sale.bum1
Botinele și cizmele excesiv accesorizate
Avand în vedere că acum sunt la modă modelele laconice, cele sofisticate sunt considerate a fi lipsite de gust.

pexels.com

Cizmulițele scurte cu un design invechit
Oricum, cizmulițele nu mai sunt atât de populare ca și pâna acum. Au fost detronate de cizmele înalte. Așa că, mare atenție, dacă totuși vreți să le purtați! Ele nu trebuie să arate “ieftin”.

@thestyleograph
Încălțămintea roasă și cu un exterior uzat
Nimic nu face încălțămintea să pară mai uzată , decât exteriorul patat, ros sau chiar jupuit. Nu o mai purtați așa! Fie o aruncați la gunoi, fie o duceți la cizmar, pt a o recondiționa. O încălțăminte frumoasă și îngrijită este un semn de respect față de propria persoană și un plus, in stilul vostru.

Femei de 10 pe Facebook