banner marshal garden
Modă

ANTONIA NAE are showroom!

Foto: Costin Teodorescu

Când Antonia Nae a venit la emisiunea mea acum vreo două săptămâni, am avut sentimentul că am lângă mine două invitate deodată : o făptură fragilă, delicată, ingenuă, drăguță foc – un soi de Barbie în carne și oase (poate doar ceva mai scundă!) si, in acelasi timp, o femeie puternică, hotărâtă, de neoprit în dorința ei de a face Lumea mai frumoasă.
Îmbrățisasem de la început ideea acestui subiect, căci “nota 10” îmbrăca consistent întreaga prezentare pe care mi-o făcuse amica mea Raluca Andrei, celebrul manechin din perioada de aur a modei românești, devenit astăzi un excepțional organizator de evenimente. “Gata, m-ai convins, o invităm!” – i-am spus Ralucăi, după ce aceasta mi-a povestit despre Antonia că a absolvit Facultatea de Fashion Design din Londra, Marea Britanie, că s-a afirmat prin intermediul propriei colecții la „Graduate Fashion Week” (săptămâna de modă a absolvenților din UK), unde a fost nominalizată pentru câteva premii. Apoi că a câștigat trofeul pentru „Lipsy The Best Red Carpet Dress”, fiind desemnată mai târziu la Palatul Westminster unul dintre cei mai buni cinci studenți ai anului 2016. * Fashion Design) . Iar informația decisivă a fost cea, potrivit căreia tânărul designer a creat pentru mari personalități ale lumii, cum ar fi Rihanna, Oprah și Kate Middleton.
Înainte de a părăsi platoul de filmare, purtând buchetul de flori mai mare decât ea, oferit de Costin al nostru, Antonia a susurat la microfon, cu vocea ei delicată, o invitație la apropiata lansare a showroomului său. Oficial – că așa se cade – i-am promis că vom fi acolo.
Apoi, zilele trecute, am primit , pe telefonul mobil, o inedită invitație “video” – o apariție exotică în maldărul de invitații de tot felul, care sosesc, în plicuri, pe numele meu, la Poarta Pangrati a TVR. Invitația mi-a stârnit curiozitatea, caci anunța ceva ieșit din sfera banalului.
Și iată ca aseară, în prezența celor mai elegante vedete din Romania și a unui impresionant număr de jurnaliști, showroomul s-a inaugurat! Intr-o vilă cochetă din selectul cartier al Ambasadelor ( mai precis, la nr. 7 de pe Strada Berna ) Antonia , cot la cot cu iubitul său Sasha- fost coleg de studii la Londra și susținută de cei doi părinți minunați care, la emisiune, nu pridideau să-și laude fiica – și-a amenajat un mic palat al modei : o zonă dedicată atelierului său, cel în care visele i se vor transforma în ținute de top, și, bineînteles, zona showroomului propriu-zis – de o rafinată eleganță , în care, frumos expuse, creațiile Antoniei vor putea fi admirate și , fireste, cumpărate de romancele care și-au propus să arate tulburător la evenimentele vieții lor.

Pregătită până la cel mai mic detaliu și strălucitoare precum ținutele Antoniei, lansarea “Antonia Nae London Couture House” a avut tot ceea ce-i trebuie unui eveniment cu ștaif : un scenariu detaliat, urmărit cu atenție de cerber de PR-ul său ( aceeași Raluca Andrei! ) , o mare de vedete, dintre care cele mai “arătoase” au defilat în creațiile gazdei, luând ochii asistenței, apoi personalități una și una, culminând cu Excelența -Sa, dl. Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii la București, venit să asiste la lansarea în România (sic!) a fostei “englezoaice”, care , iată, a ales sa valorifica în țara ei cunoștințele căpătate în cea a Excelenței sale . Și au mai fost ieri puzderie de echipe de filmare, un bufet rafinat asortat cu șampania învingătorilor, apoi mici daruri de la sponsorii evenimentului, o atmosferă degajată și plină de glamour și, firește, o Antonia Nae emoționată …până la Londra și înapoi 😁, frumoasă foc și drăguță cu toată lumea.

“Berna nr.7” a devenit, de aseară, unul din polii modei românești și-mi place să cred că de aici vor pleca, spre marile vedete ale Planetei, creațiile româncuței noastre, talentată foc , neobosită , inspirată și plină de ambiție.

poza reprezentativă : Facebook Antonia Nae

Femei de 10 pe Facebook