Modă

Alegi să te îmbraci în aceste 7 culori? Vei arăta ca o babă! 

 

Oare toate culorile ne “colorează” în mod favorabil, la orice vârstă? Din păcate, nu. Sunt unele culori și nuanțe care sunt nemiloase vis-a-vis de schimbările pe care nimle imprimă trecerea timpului : fie că subliniază culoarea nesănătoasă a feței, fie ne dau un aer obosit, fie ne scot în evidență imperfecțiunile.  Desigur, aceeași culoare poate influența în mod diferit diferitele purtătoare. Însă tendințele generale sunt cam aceleași, așa că citiți cu atenție observațiile de mai jos și , în măsura posibilităților, țineți cont de ele. 

Care sunt așadar culorile “de evitat”? 

1. BORDO ÎNCHIS 

E o culoare pe cât de frumoasă, pe atât de dificilă, de la o anumita vârstă. Chiar și o fată de 20 de ani, dacă îmbracă o astfel de rochie, vizual va îmbatrâni cu cel puțin 5 ani. Dacă ai împlinit 30, e mai bine să te ții departe de aceasta culoare.pastedGraphic.png

2. VIOLET ÎNCHIS 

Ea este în sine o culoare întunecată și tristă. În plus e și greu de combinat și nu prea li se potrivește femeilor. Și iată și un al treilea argument “contra”: el subliniză culoarea nesănatoasă a feței și scoate în evidența cearcănele si ridurile. 

pastedGraphic_1.png

3. VERDE ÎNCHIS

Are aceleași hibe ca și celelalte culori întunecate. Nu va face decât să scoată în evidență efectele nefavorabile ale trecerii timpului.