Modă

Simpatica actriță SARAH JESSICA PARKER  ne învață să avem stil  

 

S-a născut la 25 martie 1965 în Nelsonville, Ohio, SUA. A urmat cursurile mai multor şcoli, printre care American Ballet Theater şi New York Professional Children’s School. Pasiunea pentru actorie s-a manifestat de când era mică, apărând în diverse piese de teatru organizate în şcoală. În 1976, după ce a primit primul său rol pe Broadway în ”The Innocents”, Sarah Jessica Parker s-a mutat în New Jersey, pentru a putea continua cariera abia începută. Filmul său de debut a fost în 1979 – ”Rich Kids” însă cunoscută a devenit ceva mai târziu,  prin rolul din sitcom-ul TV ”Square Pegs”.

Rolul Carrie Bradshaw, jurnalista din serialul „Sex and the City” i-a adus popularitatea, în 1997, pentru acest rol primind patru premii Globul de Aur, trei Screen Actors Guild Award, şi două premii Emmy. 

      Puține personaje de film au fost la fel de îndrăgite precum Carrie Bradshaw. „Sex and the City” a fost „biblia” femeilor din lumea-ntreagă în materie de dragoste, viață, carieră și… pantofi. Pentru că suntem sigure că și voi ați fost “îndrăgostite” de simpaticul personaj, vă vom reaminti cateva din „pildele” sale în materie de stil. 

* Testiculele sunt pentru bărbați ceea ce gențile sunt pentru femei. Este o doar o geantă micuța, dar ne-am simți dezbrăcate în public fără ea.

*  Îmi place să-mi țin banii acolo unde-i pot vedea – atarnati în șifonierul meu.

*  Este foarte greu să pășești în pantofii unei femei singure – de aceea, uneori, ai nevoie de pantofi cu adevărat speciali!

*  Shoppingul reprezintă exercițiile mele cardio.

*  N-am frică de înălțime – mi-ai văzut tocurile?

*  Se spune că nimic nu durează la nesfârșit; visele se schimbă, trendurile vin și pleacă, dar prietenii nu se demodează niciodată.

*  Nu ar trebui să sacrifici niciodată ceea ce ești doar pentru că altcineva are o problema cu asta.

*  O relație este precum couture-ul – dacă nu îți vine perfect, e un dezastru.

*  Indiferent cât de rapid e ritmul orașului, întotdeauna reușesc să mă îmbrac înainte de a ieși pe ușa apartamentului.

*  Poate cel mai bun lucru pe care îl putem face este să nu renunțăm, să jucăm mâna pe care am primit-o, și să accesorizam ținuta pe care o avem

*  Nu am înțeles niciodată lenjeria sexy. Adică, ce rost are? Bărbatul o să ți-o dea jos, oricum! 

Sursa foto: vogue.com 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.