Modă

Primăvara a venit. Cum ne îmbrăcăm, pentru a fi la modă?

Primăvara a venit. Cum ne îmbrăcăm, ca să fim la modă?

Femeia modernă își dorește să arate fabulos, indiferent de situatie si de vremea de afară. Dar atunci când vine anotimpul cald, pretențiile față de look cresc considerabil. 

Primăvara, domnișoarele și doamnele “înfloresc”, in adevăratul sens al cuvântului, transformându-se uneori radical. Hainele ușoare, siluetele zvelte, delicatețea imprimeurilor permit crearea unui look primavăratec, intr-o multitudine de variante. 

Tendințele actuale ale modei si existența unei multitudini de stiluri conduc la o varietate a ținutelor la moda, în această primăvară. Casual, sport-chic, street-style sunt în capul listei, în ceea ce privește stilurile pentru primăvara 2019. 

De asemenea, se bucură de un mare succes lookul office și cel romantic. Sunt la modă costumele de primăvară cu pantaloni, pantalonii cloș si cei din denim. 

Fustele primăverii lui 2019 sunt, la rândul lor, foarte diverse. Ele pot fi scurte , midi și până la pământ. Nu vă sfiiți să purtați fuste plisate, suprapuse, cu aplicații și asimetrii.

Nu evitați nici salopetele : de blugi, de seară, cu decupaje, printuri florale. 

Și rochiile lui 2019 sunt cât se poate de variate. Atât ca lungime, cât și ca croială, imprimeu, accesorii. 

Sunt în trend rochiile de primăvară în buline, cu flori, cu dungi, în degrade sau tie dye. Un element aparte în constituie mânecile, care pot fi și lungi, si mai scurte, și cu decupaje, și cu volane și cu aplicații. 

 În trend sunt și hainele de exterior : pardesiele, trenciurile, gecile, cardiganurile și jachetele, care sunt extrem de variate și arată extraordinar, în această primăvară. 

pastedGraphic_1.png

Sunt la modă în continuare animal-printurile, dar și carourile, modelele florale, imprimeurile inscriptionate. 

Pe lânga garderoba de bază pentru perioada de primăvară, este important să va completați șifonierele cu tinute pentru ocazii : rochii si salopete, și nu trebuie să uitați nici de accesoriile pentru primăvară: poșetele, pantofii și pălăriile. 

Mai jos vă vom oferi niște sugestii “de top” pentru ținutele voastre de primăvara, adresându-ne unor stiluri diferite.