Modă

Șase! Începe ofensiva turqoise a verii! 

 

Omul prevăzător își face iarna – car și vara – sanie. 

Acum e primăvară ( mă rog, daca e să privim pe geam, parcă nu ne prea vine a crede..) , iar proverbul …ne-a cam lăsat cu ochii în soare, uitând să precizeze ce anume-și face omul… primăvara! 

Așa că eu am ales să-mi fac…garderoba de vară! 

Și pentru că tot am luat-o pe panta ținutelor tradiționale, de care m-am amorezat, pur si simplu, am ales să-mi completez rochițele de anul trecut, cu una nou-nouță, achiziționată de la deja binecunoscutul vouă magazin online  https://www.ienationala.ro/ro/ . Și, bineînțeles, primul gest, odată ajunsă rochița acasă, mi-am făcut poza de mai sus, luând la mine și un obiect de recuzită aflat la îndemână : un ananas de toată frumusețea, care să confirme conceptul de mâncare sănătoasă, al cărui adeptă sunt! 😁

    Dar să vă vorbesc mai bine despre noua mea prietenă : rochița turqoise. Vă mărturisesc că aproape că am chiuit de bucurie, văzând culoarea, căci este una din preferatele mele! Rochița este din in, înveselit brusc în momentul în care i-a fost aplicată broderia multicoloră computerizată, cusută cu fir de bumbac multicolor. 

Dacă mă priviți cu atenție, veți descoperi și modelele pe care le port. Unele le cunoașteți deja, din alte ținute pe care vi le-am recomandat în zilele precedente. Bunăoară, Rombul – element al Pământului, cu ale sale roade, simbolizate de punctulețele din mijloc.
Iar frunzele verzi și floricelele multicolore fac trimitere la prosperitate și prospețime, fiind foarte iubite, de-a lungul timpului, de fetele din sat, dar și de femeile mature, fie ele mame sau bunici. Îndrăznesc să vorbesc în numele fetelor de la oraș, spunând că și pe noi ne bucură din cale-afară însemnele florale, căci ne-am săturat de anotimpurile reci, până peste cap! 😉

Campanie inițiată de IE NAȚIONALĂ : MAGAZIN ONLINE DE ȚINUTE TRADIȚIONALE

Etichete