Femei de 10

Doar pentru faptul că nu mai ai 23 de ani, nu înseamnă că nu ești frumoasă și minunată!

femeie

Ai nevoie de o listă cu ce ai de făcut dacă ai ajuns la vârsta de 40 ani? Iată câteva sugestii:

1. Schimbă-ți cariera, măcar o dată.

Unele job-uri te ajută să îți plătești facturile. Altele, îți pun în valoare aptitudinile. Fiecare loc de muncă este o experiență și te ajută să te descoperi. Cu cât mai multe schimbări, cu atât mai multe lucruri noi descoperite.

femeie aventura2. Fă ceva “nebunesc.”

Oamenii sunt tentați să creadă că lucrurile nebunești se fac în perioada tinereții. Adevărul este că oricând poți încerca ceva ”altfel”. Numai așa, visele pot deveni realitate.

3. Întinde-te cât ți-e buzunarul.

Dacă la 20 de ani cheltui tot ce ai iar la 30 folosești intens cardurile de cumpărături, la 40 de ani este indicat să îți obții independența financiară și să nu cheltui mai mult decât câștigi. Este și acesta un semn de maturitate.

4. Învață să te simți bine în pielea ta.

Este un proces lung, care se obține o dată cu înaintarea în vârstă. Cu fiecare an care trece, te vei accepta cu mai multă ușurință și te vei simți mult mai bine cu tine.

ruj5. Fii strălucitoare.

Doar pentru faptul că nu mai ai 23 de ani, nu înseamnă că nu mai ești frumoasă și minunată. Cu o cantitate corectă de machiaj și o atitudine pe măsură, poți face senzație.

6. Urmează-ți visul.

Pentru uniele persoane, acest lucru echivalează cu ”a face ceva nebunesc”. Dar nu este o nebunie să nu îți vezi împlinit cel mai mare vis, doar pentru că ți-a fost teamă? Fiecare pas făcut, te aduce tot mai aproape de transformarea în realitate a visului tău.

7. Călătorește.

Cum poți dobândi o perspectivă nouă asupra ta și a lumii înconjurătoare dacă nu călătorind și descoperind oameni și locuri noi?

8. Ieși din zona de comfort.

Când ne obișnuim cu viața noastră și nu ne mai dăm voie să experimentăm lucruri noi, stagnăm. Singurul mod în care te poți maturiza este să ieși din zona de comfort. Ceva minunat te așteaptă dincolo de ea!

9. Găsește ceva în care crezi.

Găsește ceva care îți face inima să cânte și luptă pentru acea cauză!

10. Fă o listă cu ce îți dorești de la un bărbat

Dacă ești o femeie singură la 40 de ani, cu siguranță ai eșuat într-o relație sau două (sau mai multe). Fă o listă cu ce îți dorești de la un bărbat și lipește-o la vedere. Nu accepta nimic mai puțin!

11. Nu te resemna.

Femeile de 40 de ani știu ce vor. Dar trebuie să nu uite care le este valoarea. Să știi ce îți dorești de la viață, de la locul de muncă și de la relație te ajută să te concentrezi pe ceea ce este important pentru tine și să îți atingi obiectivele.

12. Ia-o de la capăt – cu toată implicarea.

Este înspăimântător gândul că poți pierde totul. Dar viața ne oferă întotdeauna surprize. Să nu te temi să o iei de la capăt și să îți reconstruiești viața sunt lecții despre ceea ce înseamnă efemeritatea, acceptarea și teama.

13. Iubește cu tot sufletul.

Nu trebuie să te temi de iubire. Când suntem tineri, avem tendința de a ne ascunde sentimentele pentru a nu ne dezvălui slăbiciunile. Ne ridicăm un scut pentru a ne proteja de eventuala suferința. Să iubești liber și cu pasiune te ajută să descoperi și să trăiești iubirea cu tot ce are ea de oferit. Se poate să fie persoane care să îți frângă inima, dar cu cea potrivită, iubirea poate fi cu adevărat minunată.

Sursa: elephantjournal.com

Uscatoare rufe