Ce binecuvântare, cireșele!
Sezonul lor se apropie de sfârșit, dar suntem sigure ca ati profitat din plin de ele!
Cireșele sunt bogate in vitaminele А, В1, В2, В3, В5, В6 și В9, С și Е, Н, К și ajută organismul nostru să se curețe de toxine. Ele conțin de asemenea și Magneziu si Calciu, Flor, Fosfor și Iod.
Consumul regulat de cirese ne ne ajuta în luota cu podagra, anemia și durerile articulare. Cireșele ne scad și tensiunea arterială și stimulează tranzitul intestinal.
Au și cireșele, firește, contraindicațiile lor. Iată -le :
- Ulcerul gastric
- Meteorismul
- Gastrita cu aciditate pronunțată
- Diabetul zaharat;
- Sarcina și alăptarea
Iată și cele trei zile de dietă :
Prima zi :
- la micul dejun : 400 g cireșe, 400 gr pește sau carne slabă fiartă , suc de cireșe
- La prânz : 200 g cirese, , o felie de pâine cu semințe, o grămăjoară de fasole fiartă, ceai verde
- La cină : 200 g de cirese, un kefir cu conținut scăzut de grăsime, o porție de salată, carne sau pește gatite la abur, suc sau ceai
Ziua a doua
La micul dejun: un iaurt slab sau brânză de vaci, 200 g cireșe, ceai sau apă plată
La prânz : supă de legume, 200 g carne dietetică sau pește, suc natural sau ceai
Cina : 200 g cireșe, 200 g vită fiartă, piept de pui sau pește, salată de crudități, apă plată
Ziua a treia
Micul dejun: un cocktail ( 200 g cirese și 200 g lapte)
La prânz : orez fiert, legume la cuptor, un fresh de cireșe
La cină : 200 g cireșe, piept de pui fiert, o mâncare de legume și ceai verde
Sursa : ivona.bigmir.net
Comentează